Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
obracím se na Vás všechny s poněkud nezvyklou otázkou.Mám tento víkend jet s kamarádem na motorkářský sraz,kde hodláme
přenocovat v kempu pod stanem.Jelikož místo v batohu je omezené,prosím o radu a vlastní zkušenost,co si nejdůležitějšího mám zabalit.Nikdy jsem na takovém srazu nebyla, a nemůžu nabalit plný kufr věcí,ráda bych si vzala jen to nejdůležitější.Nejsem žádná " křehká kopretina",a leccos vydržím,ale s takovou akcí nemám zkušenost.Díky za tipy a rady.
V podstatě, co řekl mowla. Nepromokavou máš určo bundu na mašinu i s kalhotama, takže ti stačí jen tričko, kdybys promokla, nebo jestli potřebuješ jiné na spaní. Ta jedna noc se v poho přežije i bez náhradních ponožek či kalhotek, ale to už je na tobě, to nejsou tak velké položky. Hlavně dobrou náladu a neboj, jestli jedete s bandou, tak kdyby něco chybělo, vždy se najde někdo, kdo toho má víc a rád půjčí. Tak ať se ti tam líbí. Kam jedete?
Chystáme se do Pasohlávek.Každý radí hlavně alkohol,má to drobnou vadu,já nepiji...Počasí hlásí všelijaké, proto přemýšlím co si vzít.Na mašinu mám jen bundu,je to můj první sraz,nevím jak se mi tam bude líbit,a kvůli jedné vyjížďce si celý mundůr určitě pořizovat nebudu.ALe pokud tomu propadnu, určo nějaký stylový ohoz pořídím.Ať zapadnu " do gangu".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.