Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vermox a tehotenstvi

Od: flekies* odpovědí: 1 změna:

Dobry vecer,moje dcerka (2 roky) ma roupy a dostala leky Vermox,s tim ze to mame preventivne uzit vsichni.Tak jsme tak udelali(vcera) a ja si dnes rano delala tehotenstky test-s tim ze vysel pozitivni..V letacku bylo napsano ze lecbu Vermoxem doporucuji az po 12 tt...K doktorovi jdu rano,ale potrebovala bych nejak uklidit,abych pres noc nezesilela...Muze se neco mimi stat?Dekuji za odpoved.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

No na začátku těhotenství je to buď, anebo. Já jsem např. na začátku těhotenství, kdy jsem o tom ještě nevěděla, užívala antibiotika, která způsobují poškození plodu. Jestli vás to uklidní, tak se mi narodilo zdravé miminko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]