Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lazne Belohrad, zkusenosti, Wifi?

Od: niko321 odpovědí: 5 změna:

Zdravim, na cely cerven mam jet po OP patere do lazni Belohrad. Jeste jsem nikdy nikde takto nebyla, mate prosim zkusenosti? co sebou?..abych toho nevezla moc a zas aby m neco nechybelo..a hlavne je tam prism pripojeni k wifi?..bude to jedinne spojeni s detmi...:) a popravde, mohla bych alespon neco na PC udelat po vecerech:) Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

WiFi skrz zdi dosáhne ´pár metrů´ - musíte se poptat přímo v budově, kde budete bydlet - pokud tedy myslíte připojení z pokoje, ne třeba z nějaké kavárny...

niko321
hodnocení

dekuji, uz jsem volala :)

niko321
hodnocení

ta wifi jsem zjistil atelefonicky...kavarna , tam je zdarma, na pokoj stoji na tyden 200,-Kc, kazdy dalsi tyden 100,-Kc...*ee* no, drahe to neni, ale nechapu princip, kdyz je to X hvezdickovy komplex...vzdyt prece platim lazensky poplatek, a pokud je v budove zavedeny net, tak je uz jedno, kolik lidi ho vyuzije..plati se snad stejna castka i kdyz bude pripojen jeden nebo 10 lidi...

askmenow*

Lázeňský poplatek platíte městu. Tohle platíte hotelu. Někde mají wifi zdarma, někde ne. Taky bych si přála, aby byla wifi všude zdrama, ale pochopte, že oni s provozem wifi mají spojené náklady - instalece vysílačů signálu, aby pokryli celý hotel atd. atd. Navíc ám pravděpodobně při placení wifi sdělí heslo, ketré budou pravidelně měnit, jinak by na wifi mohli být připojeni i lidé z blízkých domů, na lavičce přehotelem atd.

hodnocení

0x

V každém případě se Vám tam bude líbit, moje žena tam byla loni na podzim po operaci menisku a nechtělo se jí domů. Je tam nádherné okolí a městečko je sympatické. Wifi tam měli, placené, ale ani ho skoro nevyužila, internetové kavárny tam jsou také. Přeji příjemný pobyt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]