Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu ohledně přepisu městské zahrádky.Paní mi jí přenechá za odstupné,má ale obavy aby ji na úřadě kde se bude přepis provádět neřekli,že zahrádka bude přidělena lidem v pořadníku.Může jí tedy ona přepsat na koho chce i když patří městu ty zahrádky?Děkuji za odpověď
Dobrý den. Dojděte si na MÚ, přímo tam, kde mají na starosti pozemky a konkrétně zahrádky. Zeptejte se, zda je možné si u zahrádkářů, co mají zahrádky od města, najít zahrádku a dohodnout se o převzetí zahrádky, za úplatu za stromky apod. Měla byste o takovou zahrádku zájem. Tam vám řeknou, za jakých podmínek, si zahrádku můžete pronajmout. Nemá cenu, někomu dávat nějaké peníze, když nevíte, zda vůbec směna ( peníze za zahrádku) bude možná. Jen můj názor.
mohlo by se stát, že zaplatíte a pak o zahrádku přijdete - jednejte s úřadem - můžete tam jít spolu a že jste se dohodly a aby zahrádku přepsali na vás- zřejmě budete platit roční poplatek - jak to bývá zvykem a a s paní se třeba vyrovnáte za stromy nebo co vám tam přenechá -
tj. můj názor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.