Nejste přihlášen/a.
Zdravím,v sobotu jsem si našel vcelku velké klíště,né moc šikovně se mi povedlo ho vytáhnout,dnes mě trochu škrábe v krku,ale lehké ěkrábání v krku jsem pocitoval již v pátek,dle internetu by se nemělo jednat o Boreliozu ani Encefelitidu protože inkubční dob je nějakých 7-14dní.Raději se ptám,přeci jenom s tím není sranda.Díky
mmmm: jen tak bez příznaků dvě dávky antibiotik? Tak pokud tohle děláš, počítám, že až je budeš opravdu potřebovat, už ti nezaberou.
Denně sledovat a jakmile začne cokoliv divného, upalovat k doktorovi. Jak se píše výše, červené nebo růžové skvrny se nemusí objevit jen v místě kousnutí, ale kdekoli po těle. Mě kdysi kouslo do ruky a fleky jsem měl za krkem, takže důkladně prohlížet následující 2-3 týdny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.