Nejste přihlášen/a.
ahoj, je mi 18 a zamilovala jsem se, avsak problem je v tom , ze do kluka pres internet.Je to platonicka laska a ja fakt nevim, co mam delat...prosim o odpovedi na urovni...Hezky vecer.Dekuju moc!
Ahoj.
Zamilovala jste se do představy o člověku,kterého neznáte.Možná máte pocit,že jej znáte,ale skutečnost může být zcela jiná.Při sjednání schůzky bych také byla opatrná ,nikdy nevíte.. Ale i tak hodně štěstí.
základní pravidlo: na schůzce čekej nečekané a nečekej přehnaně moc. Hodně lidí randí přes internet, protože jim to ve skutečnosti moc nejde a dělají se jinými. To samozřejmě není pravidlem, ale lepší to očekávat než být zklamaný a proplakat celý den
Asi se začínám dostávat do reality.Je pravda že na netu, (ještě když tam tráví všechen svůj čas) asi moc normální nebude.Nebo někoho hledá, nevím.Šla jsem tam náhodou a zrovna jsem narazila na něho.Ale budu upřímná - nejsem sama komu tak hezky píše - to už jsem zjistila dávno.Prý hledá kamarádky...divný.Ale jinak Děkuji, za všechno všem.
Já bych byla asi moc opatrná,protože místo mladého kluka si s Tebou může zahrávat nějaký starý úchyl.A na to jsi ještě dost
mladá,aby Ti někdo koho pořádně neznáš ,ublížil.
pisu si s nim dlouho ale jako uchyl se mi nezda...nevim jestli hleda holku do postele ale na me nic nezkousi.Kdyby byl nejakej uchyl myslim ze bych to poznala...
Chechtale. Nebo Chechtalko? Podle Tebe, kdyz po netu flirtuje mlady kluk, tak je to vporadku, ale jak to udela starsi chlap, tak je to hned uchyl
Tim Te nijak nenapadam. Ale i mladej muze byt uchyl...
Chtěla bych Všem poděkovat , za odpovědi.Můžu napsat že mi pomohly.Děkuji .P.S - uvídím jestli se s ním sejdu.Nechám si to projít hlavou.Ale i tak děkuji za ochotu.Krásný den
Dávej si hlavně pozor a schůzku za světla a mezi lidma.
doplněno 21.10.08 21:50:Ještě jedna rada co občas provádíme a dosti se nám to vyplatilo.Pokud máš dobrou kamarádku.Nakontaktuj ji na něho a ona ho testne a pak uvidíš co si s ní píše a pak bych se s ním sešla.Internet na seznámení opravdu může hodně ublížit.
Jedna moje bývalá spolužačka začala chodit s týpkem, který bydlel 250km daleko. Taky ho nejdřív znala jen z netu.
To bylo před třemi lety a jsou spolu dodnes. Nastěhovala se k němu.
Záleží jen na vás, jak se k sobě budete hodit, jak často se budete vídat a podobně... každopádně zkusit to můžeš, za to téměř nic nedáš.
Hodně štěstí =)
Takze dekuji vsem za odpovedi.Pomalu zacinam zjistovat ze je to vazne blbost.I kdyz nevim jestli me taky rad uz mi 2krat napsal ze se do me zamiloval pres net ale ja mu napsala ze to nejde a on mi napsal ze je z toho venku ale jde to byt do mesice z toho venku? myslite ze je to mozny nebo porad neco ke me citi? ja to taky prozila a trvalo mi to rok nez jsem zapomnela...pak. na druhou stranu ho mam rada ale zase pise vsem holkam ty kecicky vsak to znate.Ja nevim co mam delat...poradite mi?
Já se přes net zamiloval před rokem, ale to nebylo na seznamce.
A drží se mě to v podstatě do dneška. Ovšem u něj to může být jinak...
Ale asi bych poradil, abyste si našla někoho jiného... ne z netu, pokud možno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.