Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platonická láska přes internet - je mi 18 let

Od: andrea* odpovědí: 17 změna:

ahoj, je mi 18 a zamilovala jsem se, avsak problem je v tom , ze do kluka pres internet.Je to platonicka laska a ja fakt nevim, co mam delat...prosim o odpovedi na urovni...Hezky vecer.Dekuju moc!:)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

2x

Láskou to můžeš nazvat ,až spolu něco budete mít za sebou,ale jinak je to v dnešní době normální a záleží jak se s tím člověk vyrovná a nebo ho to odrovná.Tak se s ním sejdi a uvidíš zda jsi tak zamilovaná a nebo je to jen pisálek...

hodnocení

2x

Na tom není v dnešní době nic nenormálního. Sjednejte si reálnou schůzku a hezky se bavte.

lm®

Ahoj.

Zamilovala jste se do představy o člověku,kterého neznáte.Možná máte pocit,že jej znáte,ale skutečnost může být zcela jiná.Při sjednání schůzky bych také byla opatrná ,nikdy nevíte.. Ale i tak hodně štěstí.;)

hodnocení

2x

základní pravidlo: na schůzce čekej nečekané a nečekej přehnaně moc. Hodně lidí randí přes internet, protože jim to ve skutečnosti moc nejde a dělají se jinými. To samozřejmě není pravidlem, ale lepší to očekávat než být zklamaný a proplakat celý den *palec*

andrea*
hodnocení

Asi se začínám dostávat do reality.Je pravda že na netu, (ještě když tam tráví všechen svůj čas) asi moc normální nebude.Nebo někoho hledá, nevím.Šla jsem tam náhodou a zrovna jsem narazila na něho.Ale budu upřímná - nejsem sama komu tak hezky píše - to už jsem zjistila dávno.Prý hledá kamarádky...divný.Ale jinak Děkuji, za všechno všem.:)

ale to neznamená, že ve Vás nenajde vše co hledá a dál už hledat nemusí... ale opatrnost je na místě ;)

chechtal*
hodnocení

2x

Já bych byla asi moc opatrná,protože místo mladého kluka si s Tebou může zahrávat nějaký starý úchyl.A na to jsi ještě dost

mladá,aby Ti někdo koho pořádně neznáš ,ublížil.*slunce*

andrea*
hodnocení

pisu si s nim dlouho ale jako uchyl se mi nezda...nevim jestli hleda holku do postele ale na me nic nezkousi.Kdyby byl nejakej uchyl myslim ze bych to poznala...:)

Chechtale. Nebo Chechtalko? Podle Tebe, kdyz po netu flirtuje mlady kluk, tak je to vporadku, ale jak to udela starsi chlap, tak je to hned uchyl :)

Tim Te nijak nenapadam. Ale i mladej muze byt uchyl...

hodnocení

0x

V 18 letech se ptát na takou"situaci"?

Hele přiznej barvu, že ti není 18 let? ;)

andrea*
hodnocení

Chtěla bych Všem poděkovat , za odpovědi.Můžu napsat že mi pomohly.Děkuji .P.S - uvídím jestli se s ním sejdu.Nechám si to projít hlavou.Ale i tak děkuji za ochotu.Krásný den:)

martina30*

Dávej si hlavně pozor a schůzku za světla a mezi lidma.

doplněno 21.10.08 21:50:

Ještě jedna rada co občas provádíme a dosti se nám to vyplatilo.Pokud máš dobrou kamarádku.Nakontaktuj ji na něho a ona ho testne a pak uvidíš co si s ní píše a pak bych se s ním sešla.Internet na seznámení opravdu může hodně ublížit.

santafreud*
jo, geniální rada: předpokádejme, že je to magor, tak tam místo sebe pošleme kamarádku :-DDD
Z cizího krev neteče přece, žejo?

divokepaze*

Jedna moje bývalá spolužačka začala chodit s týpkem, který bydlel 250km daleko. Taky ho nejdřív znala jen z netu.
To bylo před třemi lety a jsou spolu dodnes. Nastěhovala se k němu.
Záleží jen na vás, jak se k sobě budete hodit, jak často se budete vídat a podobně... každopádně zkusit to můžeš, za to téměř nic nedáš.
Hodně štěstí =)

andrea*
hodnocení

Takze dekuji vsem za odpovedi.Pomalu zacinam zjistovat ze je to vazne blbost.I kdyz nevim jestli me taky rad uz mi 2krat napsal ze se do me zamiloval pres net ale ja mu napsala ze to nejde a on mi napsal ze je z toho venku ale jde to byt do mesice z toho venku? myslite ze je to mozny nebo porad neco ke me citi? ja to taky prozila a trvalo mi to rok nez jsem zapomnela...pak. na druhou stranu ho mam rada ale zase pise vsem holkam ty kecicky vsak to znate.Ja nevim co mam delat...poradite mi?

divokepaze*

Já se přes net zamiloval před rokem, ale to nebylo na seznamce.
A drží se mě to v podstatě do dneška. Ovšem u něj to může být jinak...
Ale asi bych poradil, abyste si našla někoho jiného... ne z netu, pokud možno :)

santafreud*
Hučet do někoho na chatu je stejný, jako se hučívalo na dýze, na tanečním čaji nebo na tancovačce. I z těch dob a míst máme krásné rodinné fotografie našich prarodičů stejnětak jako krásné malůvky v kriminálním sborníku.
Není to o místě, dycky je to o lidech.
Na blba můžu narazit i v tramvaji, když mi bude chválit, jakou moudrou literaturu to čtu a jaký že mám názor na mozální konflikt v Dostojevském... K tomu nepotřebuju net.
Rozdíl je tu jeden a to podstatný: šeptací místnost na chatu prostě zavřu a mail si založím novej, svoje chatovací ICQ zapomenu a založím si jiné, to pravé beztak nedávám pochybným existencím, stejně jako hlavní mailovou adresu... a jeslti si měníte fotky, dáváte pozor, aby tam nebylo nazvané já před naším domem s naším novým autem včetně jeho SPZ...
Tak co tady sakra řešíte za umělý problémy: net je perfektní místo k seznamování, je na něm řádově víc možností... než je na něm živých lidí. :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]