Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krevni testy kdyz malo jím

Od: hohoho* odpovědí: 11 změna:

Ovlivni krevni testy to ze jím velmi máálo?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

0x

Jistěže ano. Budete mít niřší hladinu krevního cukru, lipidů, nejspíš i cholesterolu, posun v Astrupově testu směrem do acidosy.

hohoho*
hodnocení

muzu to nejak napravit kdyz den pred tim se poradne najim respektive snim vse kde jsou potrebne latky?

claire*

Nikoli, existují testy, které jsou schopné zjistit stav výživy týdny dozadu.

hohoho*
hodnocení

aha dobre ale co kdyz to bude jen rozhodijici krev z poslednich par dnu?

claire*

A co třeba pravidelně a dobře jíst a nemuset řešit podobné problémy?

hohoho*
hodnocení

to taky delam,byla to jen dieta ale ted zrovna se mi odber krve nehodi...

kolo*
hodnocení

0x

A proč jíš málo?To jsi šouplá nebo jak?Změř se,odečti z toho 100 a vyjde ti maximální váha,co máš mít.Jestli měříš 170,odečti 100 a vyjde ti maximalní váha normalní.Ujetý názor mnoha blbek a zvláště mnoha blbů v módě a televizi.že modelka musí vážit co nejméně a mít nohy jako dráty do betonu,aby se klukům líbily,dávno neplatí.Každýmu se líbí nědco jiného.

hohoho*
hodnocení

omg to ne,jen jsem pribrala za rychlou dobu nepochipitelne nejaka kila tak jsme se chtela dostat zpet! :D

skye*

A už ti někdo řekl, že nejíst je nejpitomnější způsob diety?

hohoho*
hodnocení

jim ale malo! nikde jsem nepsala ze nejim vubec!

skye*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]