Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krev v moči

Od: pit* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

je mi 16 let a když jsem šel dnes v noci na záchod tak moje moč měla takovou tmavě hvědou barvu, vypadaloto jako, že je v ní krev. Když jsem šel na záchod znovu ráno tak taky, ale asi o dvě hodiny později už měla normální barvu. Nevíte co to mohlo způsobit a proč to tak rychle odeznělo? Mám to nějak řešit nebo to nechat plavat?

Předem dík za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Když při čurání nejsou problémy, tak je to jen reakce na nějaké jídlo, pití nebo léky, případně vitamíny. Horší by bylo pálení, bolest. *jasne*

pit*
hodnocení

Nevzpomínám si, že bych jedl něco co normálně ne, a myslí že ani nic co má červenou barvu.

1jara*
hodnocení

1x

Pokud bude i světlá stolice je to žloutenka. Tmavá moč je poměrně častým nálezem. Za jistých okolností se může jednat o normální věc, někdy může souviset s onemocněními močových cest nebo zcela jiných orgánů.
polinek*

vážený,,málo jste pil tekutin

111*
hodnocení

0x

řešit...možná ledvinový kamínek...možná zánět...k doktorovi hned...kolika ledvinová kdyby se z toho vyvrbila je děsná bolest..

des*

Netřeba hned šílet,moč reaguje i na salát z červené řepy a červeného zelí,stačí si vzpomět co jsi jedl.

drejdl*
hodnocení

0x

V 16 letech by to nemuselo znamenat nic zlého, přechodná přítomnost bílkoviny v moři je normální. Mohlo by ale jít i o močovou infekci, při které bolest není vždy přítomna, proto doporučuji navštívit praktického lékaře, ten dokáže ihned zjistit orientační zkouškou proužkem spoustu věcí. S ledvinami a močovými cestami si není radno zahrávat!

jaruska65
hodnocení

0x
doporucuji zakoupit v lekarne diagnosticke papirky na vysetreni moči. staci se na nej vycurat a hned zjistite, zda je ci neni v moci krev pripadne bilkovina. stoji cca 150kc. pokud byste sel k lekari - bude postupovat stejne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]