Nejste přihlášen/a.
Nemůžu příjít na to kde nebo jak změnit adresu v registru pacientů.Když si kterýkoli doktor vezme kartičjku zdr.pojištovny a vytukne na PC mé rodné číslo-ukáže se moje stará adresa.A pokaždé to všude nechci znovu opakovat,myslím že je nějaká centrála kde se to změnit dá trvale.Pojištovny mě odkazují na doktory a ti zase zpátky ale neví to nikdo.Poradíte mi někdo?
Já ji měnila několikrát, zajdete si na k Vám nejbližší pobočku zdr. pojišťovny s OP pokud tam máte novou adresu nebo s dokladem o bydlišti kde teď žijete a požádáte o změnu já jsem tedy u VZP a tam je to naprosto bez problémů , pokud to budete hlásit jen u lékařů je to k ničemu.
No já nevím, ale centrálně to asi změnit nejde. Každý lékař používá svůj program, do kterého si on sám zanáší své údaje, čili si je musí on sám změnit. Aspoň tedy program, který používáme v práci my, informace o pacientovi necucá odněkud z nějaké centrály všech obyvatel ČR :o), ale jenom z údajů zanesených na naší klinice (a tady výsledků vyšetření, které nám příp. posílají z jiných klinik, ale pokud vím, tak ti v základních údajích nic nezmění).
Nějaká centrální změna by fungovala snad jedině v případě, že využíváte internetovou zdravotní knížku a jste u lékařů, kteří ji taktéž používají. Tu já nemám, takže neporadím, ale pokud bych měla, přihlásila bych se do ní a zkusila ji pročíst, jestli údaj mohu přepsat sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.