Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
velmi se zajímám o hudbu a přišlo mi na mysl: jak asi to chodí v nahrávacích studií? Jestli ten aktér pošle nějaký svůj singl tomu studiu a ti s ním nadále spolupracují, nebo studia si vybírájí sami?
Také by mě zajímalo jak se zpěváci dostali k vrcholu a jak například dnes začínají moderní zpěváci? Jak například začínat samotně s hudbou (bez pomoci jiných) atd.
Děkuji předem za odpověď.
Určitě je možné poslat demo téměř kamkoli...
Kamarád tohle řeší tak, že si zaplatil čas studia a zvukaře a nahrál si 3 céda, koncerty pořádá po ´hospodách´, plakáty si navrhuje a tiskne taky sám...
Studio + zvukaře na první jsem mu ´zařizoval´ - cca 2.000,- / hod., průběk mělo nahrávání takový, že přišel a zahrál, zvukař kontroloval kvalitu (jednu písničku opravoval) a pak asi tak za týden dostal 3 CD placky s nahrávkami a 2 DVD celkovým záznamem...
Sály - to je strašně individuální, někde ho nechají hrát za ´zvýšenou´ konzumaci hostů, jinde musí zaplatit pronájem předem - to fakt nejde zobecnit...
Tisk plakátů dtto - podle formátu, barevnosti, počtu...
Nosiče (zatím) prodává spíše sporadicky, takže ´pálí´...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.