Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah na dálku ano/ne?

Od: dee* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, myslíte si, že to žu fungovat? Když se dvy vidí jen občas? 6e neví, co ten druhý dělá, s kým je? Já osobně si myslím, že je to na jednu stranu i dobře, protože se mi ten někdo třeba tak rychle "neomrzí", co si o tom myslíte? Může to tak fungovat? Máte s tím někdo zkušenosti? :) díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Ano, jde to. Ale musíte být hodně samostatná, nesmíte být žárlivá a musíte hodně důvěřovat - bez toho to prostě nejde. Bohužel se taky ale může lehce stát, že toho druhého až tak moc ve skutečnosti nepoznáte - vidíte se jen občas, na vidění se sice těšíte, ale nepoznáte se v tom každodenním životě a pak můžete narazit, když spolu začnete žít.

tlapka*
hodnocení

2x

Fungovat to rozhodně může, ale ne každému. Záleží to na těch dvou konkrétních lidech, kteří to musí řešit. Já letos maturuju a mám to štěstí, že já i můj přítel studujeme "domácí" výšku. Ale mnoho mých spolužáků se rozprskne do různých měst a jak jim to bude klapat s partnery, to se uvidí. Já osobně asi nejsem typ, kterému by to vyhovovalo... ale chápu, že jiným to může vztah ovlivnit i pozitivně. :)

doplněno 11.05.12 22:12:

A pak jsou tací, co si myslí, že jim to bude klapat a pak zjistí, že ralita je jiná. Ale to se asi musí zažít a těžko dopředu odhadnout, jak se to vyvine. :)

dee*
11.05.12 22:11
hodnocení

díky ;)

janamm*
hodnocení

2x

Já sem vztah na dálku zažila. Někdy je to lepší a někdy je to utrpení:) Třeba když od své drahé polovičky přijedete domů a pak ti moc chybí..:) Ale viz příspěvek nademnou, záleží na lidech. Někdo v tom vidí klady, někdo zápory. Jak píšete že nevíte co ten druhý dělá, s kým je..To ani nemusíte vědět při "vztahu na blízku" :D pardon ale jiné pojmenování pro to nemám:) Moje drahá polovička bydlí kousek vedle mě a já taky nevím kde byla..Například ted mi napsala smsku že přijela domu a jde spát. A vím já kde byla? No nevím:) A neřeším to, protože důvěřuju:) A důvěra je dulezitá v jakémkoliv vztahu.:) A také srdci neporučíte..Záleží jak moc vám za to ten člověk stojí ale to už musíte vědět vy co k němu citíte..:) Přeji hodně štěstí:)

dee*
hodnocení

může* pardon

dee*
hodnocení

prominte za ty chyby :D

askmenow*
hodnocení

0x

Myslím, že může. Taky dost záleží, čemu říkáte "dálka", jestli Praha - Plzeň, Praha - Bratislava, nebo třeba Plzeň - Los Angeles ;o)

Záleží na vás dvou, jak moc si vystačíte s kontaktem po Skypu apod. a jak moc vyžadujete osobní kontakt, kolik si uděláte času a penež na dojíždění... A jak si věříte, aby vás neužíraly myšlenky "copak asi dělá? s kým je?"

rv*
hodnocení

0x

Spousta vztahů tak fungovala. Manžel na montážích vydělával peníze a žena doma vychovávala děti. Nebo námořníci - v každém přístavu jednu "skoromanželku".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]