Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o pomoc. Mám strach, že budu těhotná.S přítelem nám praskl kondom ale neudělal se.. Ale na internetu jsem četla že spermie můžou být i v preejakulační tekutině :/ budou to asi 3 týdny.. a má menstruace má spoždění 4 dny... v nejhoršim případe jsem slyšela o pilulce RU-486 .. Nevíte kde bych jí mohla sehnat? Prý je to u nás zakázané ale v zahraničí je k prodeji běžně.. Nebo jeslti nejsou nějaké jiné možnosti jak sama potratit bez pomoci lékaře? rodičům se svěřit nemůžu.. nepochopily by to
Zdravím. Ano spermie mohou být i v preejakulační tekutině. To, že je menstruace spožděná 4 dny ještě nemusí nic znamenat, pokud se stresuješ, může to být i z toho. Jinak ohledně té tabletky: Sice ji neznám,ale prostředky které se prodávájí u nás má cenu si brát do 3 dnů od soulože, pak už to nefunguje. A potratit bez pomoci lékaře rozhodně nezkoušej, mohla by sis vážně ublžit.
Souhlasím s @letitbe
Jinak ti doporučuji koupit si v lékárně/drogerii těhotenský test a uvidíš.
Mohu se zeptat, kolik je ti let?
U gynekologa registrovaná nejsi? Mohla by sis tam zajít na vyšetření bez vědomí maminky.
RU-486 je nedostupná, tu neseženete... A neshánějte ji - není k sehnání právě proto, že její (po)užití může mít poměrně závažné důsledky - a teď nemyslím pro případný plod...
Běžné tablety ´post´ už nezafungují...
Počkejte klidně ještě dva týdny a pokud menses nepřijde, navštivte gynekologa...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.