Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se my to stalo? uráz

Od: frantiseks* odpovědí: 11 změna:

Trošku hloupý nadpis ale nevím sám těd sem šel no a skoro sem sebou praskl o zem ale spíš sem tak spadl po noze že se my tak jako podemknula a potom sem si musel sednou bolelo to jak čert no asi po 5 min sem šel ale našlapnout sem mohl teda jenom na prsty u nohy protože bych to jinak neušel a ted když na to našlapuju tak to bolí z nohy my vystřeluje bolest když sedím trochu se uklidní ale trochu to bolí co s tím mám těd dělat nebo spíš co s tím vubec mám? ;) Já blbec nešikovné už neumím ani chodit . Bude to zítra ráno ok?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Můžeš mít něco naštípnutého nebo natrženého v kotníku, vymknutý a podvrtnutý kotník atd atd.

Zítra v pořádku to na 90% nebude, takže hybaj do nemocnice.

hodnocení

0x

Trošku hloupý nadpis? Ano, protože jste v něm udělal hned 2 chyby :D

Určitě do nemocnice, zatím alespoň stáhnout pružným obvazem, ať to zbytečně nenamáháš

frantiseks*
hodnocení

Ajta krajta v životě sem nic zlomeního neměl ani žádný bolistky vždycky rýměčka nebo tak namazal sem to čímsi hnusným a obtáhl ovynadlem a jako naschvál zítra sem měl jet na závody tak pojedu tak akorád asi do prd... a takhle v nemocnici mě to obvážo a pustijo snad dom s tím zkušenost nemám nikdy se my nic nestalo.

martinaa*

Všechno je jednou poprvé:) To se stane... kamarád týen před ME spadl na kole a zlomil si ruku a hnul s obratlem, takže místo o titul bojoval s tím, jak to vyřešit na záchodě:D

A jaképak závody máte mít? Občas i na závodech vidím různě obvázané lidi:D Je to ale jejich hazard, že...

frantiseks*
hodnocení

No hasický závody těšil sem se a budu rád když se budu dívat. tak nevím spíš si pohovím doma u tv a jak jim to dopadlo se dozvím s telefonu.

martinaa*

Jinak prvně Vám udělají v nemocnici rentgen, aby viděli, co s tím je. Pak Vás vyšetří doktor a podle toho Vám dají obinadlo, dlahu, v nejhorším případě sádru.

frantiseks*
hodnocení

Jo za chyby se omlouvám ale když sem to psal tak sem byl rád že sem se dobelhal do křesla bylo to jak scéna z 2. sv války *smich* No počkám až přijede tatka s autem a šupne mě do nemocnice a to zítra bude to zase něco usliším bude oslava to zase strýc určitě bude dívejte on má nohu v betonu a protože je marod tak mu dám jen malinkej kousek prasete víc si nezaslouží. Je to lempl simuluje to. *smich* Jako vždy se stréc pobaví na můj učet vše sice myslí ze srandy a nemyslí to zle ale skvěle se u toho baví *hi*

polinek*

dejte si studený obklad!

V každém případě je rentgen nutný. Podle toho pak postupovat dál, ale to už bude v rukou lékařů. Studený obklad je dobrý, my si kdysi rozpoštěli ve vodě octan hlinitý na uklidnění. Ale ten se už asi dneska nepoužívá.

Jinak jsi mě pobavil tím, že Tvé příšerné hrubky omlouváš bolestí nohy a neschopností chodit. Ale ono v tom bude asi určitě něco jiného. To by každý člověk po úrazu musel zblbnout - a to je děsná představa.*ee*

Tak ať to dobře dopadne a nebolí to. *placni* Jaga.

Myslím, že octan hlinitý lze koupit a používat stále, ale rozhodně se dá koupit octanová mast, se kterou je manipulace jednodušší a efekt je tentýž.

frantiseks*
hodnocení

Tak ten Octan Hlinitý to sme kdysi také měli ale už určitě nemáme a koupit sem si to nemohl zajet takže když přijel tatka jeli sme na pohotovost orengenovali, zasádrovali, popovídaly nakonec znich vypadlo že je to nalomený že to mám šetřit a za týden mám přijet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]