Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Individuální akční plán

Od: otik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, jsem už cca 9 měsíců nezaměstnaný. Na úřadu práce mne objednali na jakési celodenní "školení" ke zvýšení motivovansti. Jmenuje se to Individuální akční plán a půjdu tam 16.5. Může mi prosím někdo říct, co mě tam čeká, na co se připravit, čeho se vyvarovat? Zejména pokud máte nějaké vlastní zkušenosti. Předem děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neměl bych z toho strach, je to spíš proto, aby měl ÚP vykázanou nějakou činnost.

doplněno 11.05.12 12:56:

Můžeš se mi ozvat do vnitřní pošty, mám toho k povídání víc. Odpověď se mi vrátila, nejsi registrovaný.

martinaa*
hodnocení

0x

Na individuálním akčním plánu začnete získávat instrukce a úkoly od UP. Úkoly jsou dle toho, jaké máte vzdělání, nebo zda máte internet, takže velmi individuální. Pokud máte nějaké postižení, nebo se Vás dlouhodobě nedaří umístit, je tam speciální poradenství k hledání zaměstnání. Můžete být zařazen do projektů Evropských Sociálních Fondů

Prvním úkolem, kterým dostanete, je vyhledávání míst v tisku, na netu a musíte kontaktovat vhodné zaměstnavatele - písemně, osobně i telefonicky. Můžete mít za úkol i vypracování životopisu a umístění ho na net - vlastní aktivita.

Tenhle plán se vyhodnocuje jednou za 3 - 5 měsíců, kde musíte doložit přesné názvy firem, se kterými jste jednal a lidi, se kterými jste přímo mluvil, a toto si UP ověřuje.

Je to dost složité, tyto informace jsou jen základní.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]