Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maso nahradit mlekem?

Od: hohoho* odpovědí: 9 změna:

Dobry den,chci se zeptat nejak posledni dobou nejim maso.muzu maso nahradit mlekem? kdyz oboji jsu bilkoviny?

doplněno 10.05.12 22:31:

A ovlivni kresvni test to ze nejim maso?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

1x

Proteiny to sice jsou, ale žádná náhražka masa (soja, mleko, sýry...aj) nikdy nebude mít tak dobrou výživovou hodnotu jako maso samotné..Proto je velmi hloupé býti vegetariánem a hlavně nezdravé z hlediska našeho vývoje..

hohoho*
hodnocení

nejsem vegetarian

axlik*

To jsem z textu pochopil :) jen sem tak odbočil :D

gridinfo*

maso se da velmi dobre nahradit vejci.

doplněno 11.05.12 18:41:

a mletou hmyzi moukou :)

axlik*

To si radši dám čiči burger od Ťonga z města než hmyz :D

axlik*
hodnocení

1x

Krevní testy ovlivňuje kouření, pití alkoholu, užívání jiných drog, přílišná konzumace sladkého (cukr v krvi), vysoký cholesterol... :) maso opravdu ne ..Jedině kdyby se jednalo o steaky a mastný řízky kde by v důsledku toho byl v krvi cholesterol a tuky..

des*
hodnocení

0x

Ano dá se použít mléko,ale je lepší zakysané,kyselé,podmáslí,kefíry,jogurty,netučné sýry.Zde jsou i výrobky ze soji levne-proteiny.cz/...

mowla*
hodnocení

0x

Bílkoviny snad (pro mne ne, já jsem masožravec) - ale tuky ne...

hodnocení

0x

Proc si obćas maso nedat?Nemusi se kazdy den,staci ,kdyz se jeden den nahradi,syr,tvaroh a pod.Ale uplne ho vyloucit si myslim ze neni dobre.malo ktery vegan zaruci,ze ostatni strava je dostacujici,aby neco nechybelo.Zalezi z ceho si je schopnno telo co vzit.POdivejte,ja snim treba 3 tvarohy denne,syry,maso a stejne mi chybi vapnik,musim ho doplnovat v tabletach UMELE.Proto nebranila bych se prirozenym zdrojum.Nejlepe je pestra strava a ciste veganove si spis ublizi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]