Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah jen na sex

Od: dasenkaups odpovědí: 9 změna:

Je mi 26 let, jsem čerstvě rozvedená. Našla jsem si milence/přítele jen na sex. Je to můj kolega z práce (pracujeme na jiných odd.) je mu 40 let.

Nikdy jsem takový vztah neměla. Za celý život jsem měla pár mužů co jsem milovala, rozhodně bych o sobě neřekla, že muže střídám. S kolegou po sobě dlouhodbě pokukujeme. Já jsem po rozvodu on po rozvodu a nemáme náladu na vztah. Proto jsme se dohodli na občasných schůzkách za účelem sexu. Domluvili jsme se, že se nezamilujeme a jde jen o ten sex (trošku naivní). Většinou si dlouho povídáme a hodně souložíme,

Ale proč to píši. Jsou pro takovíto vztah nějáká pravidla? Co ten muž čeká? Já jsem se přistihla, že na něj dost myslím a ráda bych ho vídala častěji. Není to láska, ale ráda ho asi mám. Jemu stačí vidět se jednou za týden.

Chodí to tak? Já myslela že když si najdu někoho na sex, nebudu ho mít jednou za týden to už je skoro jako v manželství. Také se datum našich schůzek řídí jen jím, já když ma zavolám jestli se nechce vidět zpravidla něco má. Přitom já něco takového zrovna mít klidně se na to vykašlu a jdu za ním. Ale možná to tak v těhle vztazích chodí?

Nemáte někdo zkušenosti a nenapsali by jste mi jak to v takovém vztahu funguje.

děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amadeus*
hodnocení

2x

Já myslím, že to v některých případech může fungovat, ale ten váš asi nebude jedním z nich. Já mám vztah podobný s tím rozdílem, že daná slečna je mou skvělou kamarádkou a bavíme se i bez sexu. Někdy spolu můžeme být týden v posteli, jindy se měsíc nevidíme. Jak to komu vyjde a jak má kdo náladu.

Takový vztah má pravidla. Především netahat do toho city, které tam nepatří, a nic si nenárokovat.

Co se týče frekvence schůzek/sexu, to už je značně individuální. Může to být tak, že onomu pánovi to jednou týdně stačí, nebo to může být tak, že mu jednou týdně s vámi stačí a další možností je, že prostě nemá čas.

Pokud vám to nevyhovuje, tak to ukončete a nikomu nic nevyčítejte.

askmenow*
hodnocení

1x

S "těmito" vztahy je to úplně stejné jako s každými jinými mezilidskými vztahy. Platí v nich přesně ta pravidla, která si stanoví jejich účastníci.

Osobně si myslím, že vy máte problém. A tím nemylsím vás jako pár, ale konkrétně vás. Dohodla jste se na vztahu založeném jen a pouze na sexu, ale očividně to ve vašich očích a citech tuto hranici přerůstá.

Dejte si pozor, abyste se na takovéhoto partnera citově nenavázala, pravděpodobně by vaše city neoplácel a mohla by z toho být spousta smutku.

Že si děláte čas jen vy, ale on ne, mi nepřijde v pořádku. Jak říkám, vše je o těch dvou, takže můj názor vám může být úplně jedno... ale chcete-li ho slyšet, myslím, že každý vztah, obzvlášť takový, který je vlastně jen pro zábavu a pro relax od "vážných" vztahů by měl být pohodový. A pro mě pohodový znamená, že nejsem braná jakko něco méně, než můj protějšek. Že partner zná mou cenu a váží si mě. A že já jsem si vědoma své ceny. Osobně bych se tak necítila, nejsme zvyklá se podřizovat plánům jiných a od protějšku vyžaduji to, co on vyžaduje ode mě. Už z principu.

Jinak ale obecně proti vztahům jen na sex nic nemám. Pokud je oba berou stejně. Jen je bohužel někdy pro jednoho těžké je udržet čistě na fyzické rovině. Obávám se, že to je váš případ. Pak mi přijdou jako hrozba investice citů a nadějí do něčeho beznadějného.

banan*
hodnocení

0x
ahoj, moc tě chápu já jsem na tom úplně stejně ... Jenže bez toho rozvodu, my jsme se jen rozešli. A taky bez toho věkového rozdílu. Ale jinak, jak kdybych to psala já, cítím to stejně jako ty, takže taky počkám na rady :)

radarbrdy*
hodnocení

0x

já myslím, že tím, že tu nejsme navždy, je účelem sexu "výroba" dětí. Zkuste se jej tedy nenápadně v nestřeženém okamžiku zeptat na jeho plány do budoucna, např. jestli by vám např. nechtěl udělat miminko.:)

stribrnak*

můj názor po přečtení dotazu zní:ty ho miluješ a on tě má jen na ten sex

doplněno 09.05.12 21:03:

Dášo

nu*
hodnocení

0x

funguje to tak, že mu budeš po vůli pokaždé když bude mít čas a kdy bude chtít...Tedy jen na SEX...

Dítě s tebou neplánuje, budoucnost také ne, to co má mu vyhovuje...

Jednou za týden se také může vídat ještě s jinou...nebo s ještě další...ale o Ty můžeš také...

To je podstata fungování, ale ptáš se na to, co jste si předem dohodli...dphodněter se na něčem jiném a snad to bude také fungovat...

hodnocení

0x

Tohle nema zadnou perspektivu,Navic si myslim ,ze urcite ma jeste jednu zenu,proto ridi schuzky,jinak by si daval pozor,aby o vas neprisel,ikdyz jenom na sex.Jsou muzi,ktere toto nabiji,an´by pak mohli nekde s tou svoji fungovat.Jestli mate pocit ze s zamilovavate,pryc od toho.Co kdyby jste vy jednou rekla ze neco mate a nemuzete?Nic by se nedelo,ma svoji a bude klidne hledat jinou milenku.Nechci vam ublizovat slovne,ale tak to proste vidim.Urcite ma zenu,kde musi fungovat jinak.Po rozvodu,vim...

myse*

já si myslím, že se vám do toho míchají city. Jemu ne a to bude jádro problémů... Chlapi si umí užívat sex bez citů, ženské obvykle nee... já být vámi, tak to ukončím a začnu se citově angažovat jinde... pokud budete spolu, nebudete mít chuť ani zájem poohlížet se po vhodném chlapovi pro život. Vy dva jste byli pro sebe jenom "převozníci", ta pravá láska na vás někde čeká...

maska666*
hodnocení

0x

Když Máš chlapa jen na sex tak na něho nemyslíš. Myslíš jen že v utery nebo v sobotu bude relax.To ten spolupracovník tě má na sex. Určil den a čas - jak na pravidelný přísun vitaminu. A ty chceš mít přítele. Tak že neztrácej s nim čas.Jen si ublížíš. A jestli ho chceš na sex _ domluvte se na určitých podmínkách: místo ,čas, den, dárečky pro tebe.Ty jseš ženská,ty musíš určovat většinu podmínek. Jinak budeš jen zneužívaná .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]