Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, min. pátek se nám rozbil modem. Přítel jel koupit do O2 nový a tam mu vnutili modem za 1 600,- Kč. Nedá se nějak vrátit? My takový vůbec nepotřebujeme, protože k nám ani žádný rychlý net nejde. Stačil by nám za 300,-. Docela mě štve nechat těm vyděračům zbytečně 1 300,-. Třeba výmluva, že jsme koupili náhodou 2? Po vánocích se taky dá dost zboží vrátit s touto výmluvou. Co myslíte?
Já mám od O2 modem při zřízení služby rychlého internetu za 1 Kč.Když jsem ho potřeboval vymjěnit,přijel technik a zdarma ho vyměnil za nový.
JABRAKA
To jsem zkoušela taky, ale bylo mi řečeno, že už je po záruce takže si musíme koupit nový. Že podobný co jsme měli stojí 600 tak ať si ho jedem koupit. Příteli pak řekli, že ten za 600 se už nevyrábí, že mají jen ten za 1600.
První letošní bouřka a druhý blesk kdesi já ani nevím kde. Jediný co odešlo byl můj modem od O2. Jeden telefon na poruchy a druhý den přijel technik, vyměnil modem a internet vesele frčí dál.
Jinak při přestupu z ADSL na VDSL mě poslali nový modem za 200,- Kč a starej mám funkční v šupleti. U O2 opravdu nevidím důvod proč si kupovat svůj modem. Internet mít levnější nebudu a ten jejich mě bohatě stačí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.