Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc-obet podvodu

Od: mickey29* odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny co jsou ochotni mi pomoct,dostal jsem se do situace kdy na mé meno byli obednany prez kuryra 4 telofony se 4 sim kartamy na kterych je ted dluh cca. 30000 ktere jsem ja neprovolal protoze se 2 znamimy co jsem to obednal me o to obrali hned po prevzeti a odjeli pryc nezbyla mi ani smlouva nic vše jsem zablokoval ale asi až po 3 tydnech mel jsem strach řict pravdu protože sem si myslel že by mi hrozil podvod a vše s tim spojene co mam delat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Co bys chtěl dělat?Podej trestnéí oznámení!

JABRAKA

endyfrog*
hodnocení

0x

Pokud si převzal telefony ty tak musíš platit pokud je přebral někdo jiný musíš se bránit Podat trestní oznámení jinak stejně všechno zaplatíš sám a nikdo tě nepomůže nezaplatíš ted exekuce to stebe dostane a nebude to 30000ale 60000 pokud tě maminy obraly podej rychle trestní oznámení je to jen ve tvých rukou

kolicek*
hodnocení

0x

No hlavne bych doporucil naucit se psat pokud mozno bez chyb. Kdyz ctu, co jste vyplodil, tak mi prijde, ze jakakoliv rada je zbytecna...

dzordz*
hodnocení

0x

Jestli je smlouva na vás, kdo jiný by ji měl platit?

Obrali vás o telefony proti vaší vůli? Nahlásit krádež.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]