Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První sex se nepovedl, co je špatně?

Od: jezzy odpovědí: 5 změna:

Dobry Den

Mam takovy problem, nedavno jsem se chtel poprve vyspat se svoji holkou ale nastal maly problem.

Zacali jsme predehrou a pak kdyz jsem chtel jit na vec tak jsem nemohl dostat penis do delohy...at sem se snazil sebevic tak to neslo a neslo tak jsem se ji snazil vice vzrusit (ale take sebe) ale nesloto...

Tak si nevyme rady, ona rika ze se ji to jeste nestalo a me take ne jelikoz sem to chtel delat poprve...jsme s toho nestastny, ja ji nechci zklamat...

Tak mi prosim poradte

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidhavel*
hodnocení

4x

Ahoj, nezlob se, ale neodpustím si rýpnutí... kolik že Ti to je? já že si myslíš, že penis patří do dělohy a že nevÝš!... no nic, k Tvému problému... můžu Tě uklidnit, stává se to i zkušeným praktikům, o nic nejde. Někdy člověk chce tak moc, až to nejde, takže zvolněte, hrajte si, v klidu a až to půjde, tak to půjde. Pokud čekat nechcete, doporučuji nějaký lubrikant, dají se koupit třeba i v hypernově. Pokud se stydíte ho kupovat nebo používat, tak můžeš při orálním sexu využít svých slin a prstů, aby se pochva, nikoli děloha, uvolnila... ale hlavně nikam nespěchat, půjde to samo, až bude ten pravý čas a bude to fajn!

jabraka*
hodnocení

1x

Strako,strako.Nedivím se,že se ti to nepodařilo.Nejdřív pochva,potom děloha!

JABR

výtka
Upozornění od sys clayman 17. 10. 2008 09:54:29

jj, ale myslím, že správné pojmenování neřeší problém ;)

Skoda, ze v tehle rubrice nelze bodovat. Bod for JABR. Jinak bych doplnil, ze deloha vubec. Alespon ne pro penis.
Jinak u sebe snad poznas, ze jsi vzruseny.
U zeny to muze nastat stazeni pochvy z nekolika duvodu. Treba se ji nelibis a nevzrusujes ji, nebo se boji, ze ji treba natrhnes...
A nebo trpi tzv. Vaginizmem. To je jisty druh poruchy, vetsinou psychicky. Muze ho zpusobovat vice veci. Vic si o tom ale najdi sam.

aali
hodnocení

0x

*zed*DĚLOHA PATŘÍ MIMINKUM TY POTŘEBUJEŠ POCHVU-JEN A POUZE!*hi*TAŽE ZVOLNI,POČKEJ PAR MĚSÍCU A AŽ TI BUDE 15 LET TAK TO ZKUS ZNOVA...HODNĚ ŠTĚSTÍ V DOBÍVÁNÍ ŽEN,NIKOLIV MÍST PRO MIMI...NA TO SI ASI MLADÝ...HODNĚ..*smich* TAK A TEĎ VÁŽNĚ-ZPOMAL, A UVOLNĚTE SE OBA A RADĚJI SI POVÍDEJTE PŘIJDE TO SAMO...POVÍDEJTE SI ALE O SEXU A NE O TOM CO ŘÍKALA PANÍ UČITELKA...

wlassta*
hodnocení

0x

zkus pouzit lubrikacni gel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma první sex

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]