Nejste přihlášen/a.
Dobry Den
Mam takovy problem, nedavno jsem se chtel poprve vyspat se svoji holkou ale nastal maly problem.
Zacali jsme predehrou a pak kdyz jsem chtel jit na vec tak jsem nemohl dostat penis do delohy...at sem se snazil sebevic tak to neslo a neslo tak jsem se ji snazil vice vzrusit (ale take sebe) ale nesloto...
Tak si nevyme rady, ona rika ze se ji to jeste nestalo a me take ne jelikoz sem to chtel delat poprve...jsme s toho nestastny, ja ji nechci zklamat...
Tak mi prosim poradte
Ahoj, nezlob se, ale neodpustím si rýpnutí... kolik že Ti to je? já že si myslíš, že penis patří do dělohy a že nevÝš!... no nic, k Tvému problému... můžu Tě uklidnit, stává se to i zkušeným praktikům, o nic nejde. Někdy člověk chce tak moc, až to nejde, takže zvolněte, hrajte si, v klidu a až to půjde, tak to půjde. Pokud čekat nechcete, doporučuji nějaký lubrikant, dají se koupit třeba i v hypernově. Pokud se stydíte ho kupovat nebo používat, tak můžeš při orálním sexu využít svých slin a prstů, aby se pochva, nikoli děloha, uvolnila... ale hlavně nikam nespěchat, půjde to samo, až bude ten pravý čas a bude to fajn!
Strako,strako.Nedivím se,že se ti to nepodařilo.Nejdřív pochva,potom děloha!
JABR
jj, ale myslím, že správné pojmenování neřeší problém
DĚLOHA PATŘÍ MIMINKUM TY POTŘEBUJEŠ POCHVU-JEN A POUZE!
TAŽE ZVOLNI,POČKEJ PAR MĚSÍCU A AŽ TI BUDE 15 LET TAK TO ZKUS ZNOVA...HODNĚ ŠTĚSTÍ V DOBÍVÁNÍ ŽEN,NIKOLIV MÍST PRO MIMI...NA TO SI ASI MLADÝ...HODNĚ..
TAK A TEĎ VÁŽNĚ-ZPOMAL, A UVOLNĚTE SE OBA A RADĚJI SI POVÍDEJTE PŘIJDE TO SAMO...POVÍDEJTE SI ALE O SEXU A NE O TOM CO ŘÍKALA PANÍ UČITELKA...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.