Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
už nějakou dobu docela nepravidelně posiluji. Jenže jak třeba jeden týden vynechám a dělám např. různé variace sed-lehů, mám u toho takový rhavý pohyb ve svalech (snad to chápete, špatně se to vysvětluje), nemám je nijak přetíženy, žádná bolest z přecvičení, nic. Břicho už mám docela vypracované a tohle nechápu. Možná nějaká moje disbalance? To samé mám např. i kdybych se s někým přetahoval vší silou, budou se mi hrozně klepat ruce, zřejmě tím napětím, nevím. Vůbec nevím, jak to eliminovat jestli to je možné . Možná je to nějaká vrozená vada? Prostě postavu mám na svůj věk (16) opravdu vypracovanou, ale se sílou už je to horší (cvičím doma, většinou s vlastní vahou).. ještě dodám, že i na sporty nejsem nijak zvlášť dobrej. Jeden čas jsem dělal thai box, teď už nic.
Chcete po svalstvu výkon a přitom ho na to nepřipravíte. Není prokrvené, zahřáté. Tím že nepřipravené svalstvo nutíte k výkonu, koledujete si o průšvih. Tím, že se námahou třesou vlákenka ve svalech, dávají svaly najevo, že nestíhají. Je potřeba si zacvičit zlehka, zahřát, prokrvit a zátěže přidávat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.