Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O čem se bavit s holkou?

Od: jajass odpovědí: 8 změna:

Ahoj potřeboval bych pomoc mě je 15 a mí nový holce je také 15.Jsem rad když s ní můžu být i pár minut nebo pár hodin,ale nechci o ní přijít myslím že je ta pravá...ale je v tom háček :(( Když jsem třeba spolu ven a nebo jdu jí někam doprovodit tak nwm očem se bavit jednu chvíly je strašný ticho a to jí může vadit a nechci o ní přijít o čem se sní mám bavit nebo jaký téma nahodit?děkuju za radu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dobromysl*
hodnocení

2x

Ticho do života patří, záleží jaké je to ticho?

trapné ticho? ticho porozumnění? ticho, kdy se držíte za ruce a je vám dobře?

Hodně čti, zajímej se o historii, filosofii, astronomii, biologii ... o cokoliv, a témat k rozhovoru bude přibývat. *jasne* Ale stejně se budeš muset naučit poznat tu chvíli, kdy už může či má být ticho. :)

stellous*
hodnocení

2x

Ticho... může to být i náznak toho že o tebe moc stojí, jako ty o ní. Asi se před tebou stydí a bojí se že když něco řekne, vysměješ se jí a rozejdeš se s ní.

Romantika!...♥

jajass
hodnocení

takhle je to přesně u mě.. že se stydím... ale když je ticho a dívám se jí do očí tak se usměje:D . ale ona má ráda spíš ukecaný kluky a to já moc nejsem tak se bojím abych o ní nepřišel...:(

hahanaj*
hodnocení

0x

Pokud by byla ta pravá, tak nemáš problém o čem s ní mluvit.Lidé se baví o normálních věcech - nemusíš vymýšlet kdo ví co.

Můžeš mluvit o všem co se ten den dělo, co ti udělalo radost , co tě naštvalo- prostě všechny normální věci

hodnocení

0x

Přesně tak souhlasím,pokud je to opravdu ta pravá tak je vždy o čem mluvit ;)

O jejích zálibách,koníčcích,navrhnou jí jet třeba na kole na výlet a uvidíš jaou bude mít radost. Záleží hlavně na tom co ona má ráda a to ty musíš komunikací zjistit :)

Jakmile to zjistíš už budeš mít témat na rozhovor habaděj ;)

hodnocení

0x

Ahoj,píšeš,že to je tvá nová holka,tzn.že jsi už před touto nějakou měl,a o čempak jste se bavili?A pak,pokud spolu chodíte,tak konverzace je jasně oboustranná,nebo snad ty máš vést monology,a ona jen přikyvovat?*bzum*Je to na vás dvou,ne jen na tobě!

poiu*
hodnocení

0x

Ahoj, navrhni ji, že si půjdete zasportovat (kolo, plavání, bowling nebo třeba jen výlet do okolí, ...) a konverzace z toho vyplyne.

askmenow*
hodnocení

0x

Témata vyplynou :) A někdy i mlčení je hezké :)

Jinak, vždycky se můžeš ptát na to, jaký měla den/víkend, vyprávět o tom svém, vyprávět o svých přátelích, prát se jí na její... A volně asociovat, Např. když uvidíte roztomilé štěně a vybaví se ti nějaká vzpomínka, třeba jak jsi jako malý měl pejska a co jsi s ním vyváděl, můžeš o tom povídat. Nezapomeň se zajímat o ní a její názory. Třeba když uvidíš dobrý film, můžeš se zeptat, jestli ho viděla. Když ano, hned máte téma :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]