Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřeboval bych pomoc mě je 15 a mí nový holce je také 15.Jsem rad když s ní můžu být i pár minut nebo pár hodin,ale nechci o ní přijít myslím že je ta pravá...ale je v tom háček
( Když jsem třeba spolu ven a nebo jdu jí někam doprovodit tak nwm očem se bavit jednu chvíly je strašný ticho a to jí může vadit a nechci o ní přijít o čem se sní mám bavit nebo jaký téma nahodit?děkuju za radu
2x
Ticho do života patří, záleží jaké je to ticho?
trapné ticho? ticho porozumnění? ticho, kdy se držíte za ruce a je vám dobře?
Hodně čti, zajímej se o historii, filosofii, astronomii, biologii ... o cokoliv, a témat k rozhovoru bude přibývat.
Ale stejně se budeš muset naučit poznat tu chvíli, kdy už může či má být ticho. ![]()
2x
Ticho... může to být i náznak toho že o tebe moc stojí, jako ty o ní. Asi se před tebou stydí a bojí se že když něco řekne, vysměješ se jí a rozejdeš se s ní.
Romantika!...♥
0x
Přesně tak souhlasím,pokud je to opravdu ta pravá tak je vždy o čem mluvit ![]()
O jejích zálibách,koníčcích,navrhnou jí jet třeba na kole na výlet a uvidíš jaou bude mít radost. Záleží hlavně na tom co ona má ráda a to ty musíš komunikací zjistit ![]()
Jakmile to zjistíš už budeš mít témat na rozhovor habaděj ![]()
0x
Ahoj,píšeš,že to je tvá nová holka,tzn.že jsi už před touto nějakou měl,a o čempak jste se bavili?A pak,pokud spolu chodíte,tak konverzace je jasně oboustranná,nebo snad ty máš vést monology,a ona jen přikyvovat?
Je to na vás dvou,ne jen na tobě!
0x
Témata vyplynou
A někdy i mlčení je hezké ![]()
Jinak, vždycky se můžeš ptát na to, jaký měla den/víkend, vyprávět o tom svém, vyprávět o svých přátelích, prát se jí na její... A volně asociovat, Např. když uvidíte roztomilé štěně a vybaví se ti nějaká vzpomínka, třeba jak jsi jako malý měl pejska a co jsi s ním vyváděl, můžeš o tom povídat. Nezapomeň se zajímat o ní a její názory. Třeba když uvidíš dobrý film, můžeš se zeptat, jestli ho viděla. Když ano, hned máte téma ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.