Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám zvláštní otázku. Když jsem s mužem a úplně přirozeně vášnivě situace nevyplyne, tak že dojde k sexu. Ale přesto bychom oba ten sex chtěli. Jak máme začít? Většinou dojde k nějáké trapné situaci, kdy vedle sebe sedíme na křesle, potom se přesuneme do postele a jeden se svlékne, druhý se svlékne, já ho chytnu za penis a jedeme Podle mě dost hrůza. Nebo se to tak dělá normálně? I kdybychom začali líbáním, bude to stejně divně nucené a skoro až naaranžované. Vždy to, ale samo nevyplyne a chut by byla.
Proto mě zajímá jak se to dělá? Jak na to? Jak tuhle situaci řeší jiní lidé.
Jsem dospělá žena a se sexem už zkušenosti mám. Ale nikdy nevím jak začít. Většinou tu iniciativu přebere muž, ale chtělo by to někdy také obráceně. Jsem asi stydlivá, ale tenhle problém jsem měla i s ex, i se současným partnerem s kterým jsem chvilku...
Děkuju za rady
Tak to je skutečně divné. Rozhodně máte nějaký problém. Buď se navzájem dostatečně nechcete, nebo nemáte tolik zkušeností, jak tvrdíte, nebo o tom moc přemýšlíte a neumíte se uvolnit. Nikdy se mi to nestalo. Například sedíme na gauči po večerní sklence vína, líbáme se, hladíme se, všechno zároveň, nikdo se nemusí sám svlékat,ale během hlazení prostě to oblečenní u ruhého překáží, takže ho vzájemně začneme odstraňovat... a pak se to prostě stane, ať už na tom gauči, nebo se přesuneme (nebo mě přenese) do postele. Je to tak přirozené, že to vlastně ani neumím popsat. A hlavně se tady snažím o nějaký univerzální návod, ale pokaždé je to jiné.
Těžko vám tedy radit... zkuste si o tom s partnerem popovídat, komunikace o sexu někdy není nejlehčí, ale je důležitá. také zkuste zvážit výběr partnerů jako takových. a kdyžtak se nestyďte vyhledat odbornou pomoc.
Připomíná mi to první sex, kdy ona ja panna a on panic.
Potom musím říct, bude líp .
Jak navodit tu správnou náladu? Hudba? Svíčky či tlumené osvětlení? Romantický film?
To ale nemusí vyhovovat každému. Navíc vy píšete, že s náladou je to v pořádku.
Asi tu náladu hned nevyužijete? Každý zvlášť se jdete osprchovat? nebo nějaká jiná časová prodleva?
líbí se mi odpověď askmenow
Mám dojem, že máš takovou zkušenost, že se vysvléknete, vlezete do postele, ty ho chytneš za penis a už jedete (kam?).Dost primitivní. No pokud je to placené, či se jen uspokojit...
Už jsi slyšela o předehře, proč zavrhuješ to líbání aj.? Přečti si o tom něco, Ovidius Naso, Kámasůtra, píseň Šalamounova, ...
trochu naivné od dospelej ženy.
vlastný akt by mal byť vrchol povedzme končiaru,ktorý chcete dosiahnuť.
Ale tá cesta!
To je tá nádhera!
Čím dlhšia tým krajšia a lepšia.
Váš partner by vás to mal naučiť a ke&´d to nedokáže,že veľmi špatný milenec.
&Ale ak je dobrý muž a nik ho to nenaučil,tak ho to naučte &Vyx.
lebo ho to naučí iná!
No každej normální chlap,když chce ženskou,tak jí začne líbat,hladit po těle a všude možně.To ženskou vzruší,jestli to tedy není studená koza a dál už to jde samo.Nebo s tím začne ženská.Nebo máte takovýho nekňubu,že není schopnej samostatně na Vás šáhnout?t?A nebo si tady někdo akorát dělá pr...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.