Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubní implántáty - vaše zkušenosti

Od: verunka* odpovědí: 4 změna:

Mám dotaz, zda-li máte někdo nějakou vlastní zkušenost se zubními implantáty. Zejména mě zajímá info o dobrém stomatologickém pracovišti.ev. lékaři, dobrá cena. Rovněž, jak implantáty vyhovují. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomh*
hodnocení

2x

Je to velmi individuální. Uspěšnost bývá vysoká, ovšem někdy se může objevit zánět a jsou pak třeba antibiotikové injekce. Cena je cca 20.000 ,- za jeden implantát. Odkud jste?

verunka*
hodnocení

Polička, okr. Svitavy.

tomh*

Tak tam nikoho neznám, ale zkuste zagooglit..

panimama*
hodnocení

2x
S imlpantaty mam dobrou, ale letitou zkusenost, takze Vam nemuzu dat aktualni ceny, pracoviste. Mne to delali ve Vinohr. nem. , p. dr. Jirasek. Mam implantat na obou stranach dole a je si peclive cistit zuby. Kdyz to melo tendenci byt citlive, vyplachuji Tantumem Verde nebo Corsodylem. To se mi ale stalo malokdy a po kratke dobe to preslo. Myslim, ze je to kdyz je to pretizeno a ja hodne jim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]