Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor a oči

Od: rori* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s koukáním do LCD. Pracuji na PC a poslední dobou, bych řekl, že mi to koukání do monitoru nedělá dobře, prostě stále se mi zdá, že je moc světlý a to prosím i ve dne, kdy je hodně světla. Už nyní mám jas na 0% a kontrast na 45%, nejhorší je například EXCEL či přohlížení webových stránek(bílá barva). Musím si také zvětšovat písmo(což jsem dříve nemusel), protože mám problém to přečíst, mimo monitor je vše v pořádku. Máte taky podobné obtíže?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakubd*
hodnocení

0x

Já občas černý text vidím modře, zvětšovat písmo už taky musím (dříve jsem nemusel)... to je prostě z toho čučení do monitorů. :/ Chce to navštívit očního...

au1
hodnocení

0x

co dvě hodiny si dej 10 minut pauzu, na kávu, pokec s kolegama... třeba to pomůže

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]