Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat s tímto mužem?

Od: mellysaa* odpovědí: 2 změna:

Začalo to před čtyřmi lety..Mě bylo asi 14 jemu 18 koukali sme po sobě, trochu se bavili, ale nic víc..Pokaždé když ho potkám, se mi to vrací znovu - zamilovávám se. Teď asi před třemi týdny se mi podařilo na něj dostat kontakt dokonce od něj..Sice byl opitý, ale dal mi ho prý ať mu napíšu, vzpomněl si taky na to co bylo před čtyřmi lety..Možná zájem měl, jenže v té době jsem měla něco s jeho nejlepším kamarádem(nic závazného, prostě takové kamarádství s výhodami), což dotyčný nevěděl..Pak se to nějak dozvěděl a když jsem mu psala, že by jsme se mohli sejít..tak napsal, že by mu to nemohl udělat, že nevědel že mezi náma něco bylo,jinak by si to číslo nebral zatím napsal promiň. Nevím co si ti dva mezi sebou nakecali, samozdřejmě, že jsem mu napsala jak to všechno bylo, ale to už neodepsal. Tak jsem to zkusila přes kámošku, aby jsme si domluvili ještě s jedním klukem rande ve čtyřech. Dopadlo to tak, že dotyčný prý řekl, že jede na 3 týdny na montáž což není pravda..Nevím co dělat, je to hodně zmatené a nechápu to, s tím jeho nejlepším kámošem už dva týdny nic nemám..Ale nejde mi do hlavy proč zrovna 3 týdny to si jako říká,, že mě to konečně přejde?Nebo jeho? Chtěla bych mu zkusit napsat, abych zjistila na čem jsem, ale nevím co, aby to nevyznělo jakože po něm jedu, nebo že se mu chci vetřít..Nedokážete někdo poradit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Ahoj, o ty tři týdny si možná řekl proto, že potřebuje čas. Pokud je tam nějaká náklonnost k Vám, ale nepřekonal ještě vaše kamarádství s výhodami, musí si to poněkud... ujasnit a smířit se s tím. Ono - s tím jeho nejlepším kámošem už dva týdny nic nemám. Kdyby byly role opačné, zdály byse vám dva týdny jako dostatečně dlouhá doba? Pokud k vám něco cítí, určitě potřebuje trochu delší čas... a nečekjte, že za ruvných 21 dní dostanete jasnou odpověď. Možná přijde později (možná i dřív)?

Nepište mu. Pokud si takto říká o čas, stejně nemá nic, co by vám k tomu řekl. Když už budete chtít oťuknout jeho rozpoložení, napište mu nějakou neutrální sms, ať vidí, že na něj myslíte. Ale žádný nátlak.

hodnocení

0x

Když nejeví zájem a hledá výmluvy a zámińky, aby se setkání s Vámi vyhnul, pak to nemá smysl. Třeba není ten typ, který čeká na to, až se děvče rozejde s jeho kamarádem, aby jí mohl zbalit on sám. Proto si asi drží odstup a Vy byste mu měla dát čas. Pokud o Vás bude stát, najde si k Vám cestu sám. Není třeba se mu vnucovat, takže netlačte na pilu a nechte tomu volný průběh. I on si jistě musí umět ujasnit co chce a zda chce právě Vás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]