Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příušnice ano nebo ne?

Od: kaja* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, posledních pár dní se cítím velmi unaveně, mám i horečky. Navíc se mi pod bradou vytvořila nějaká boulička, která bolí mám si zajít k doktorce? Myslíte si že to mohou být příušnice? :( Děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý večer. Příušnice by to být mohly. K lékaři byste si s tím zajít rozhodně měla.

doplněno 06.05.12 20:25:

Ta bolest a horečky by Vás k tomu donutily stejně. A také pozor na to, příušnice jsou nakažlivé a pokud je ještě někdo ve Vašem okolí neměl, mohl by je dostat též.

kaja*
hodnocení

Toho jsem se obávala, a co by se mohlo stát když bych nešla? :)

nelinka*
A když se mi zjevý příušnice tak mam jed k doktorovi?

krasula
hodnocení

0x

Já, když měla příušnice, tak jsem měla před ušima boule na tvářích, že to změnilo tvar obličeje. Není to Tvoje nějaká mízní uzlina v důsledku nějakého zánětu třeba od zubů? Jestli máš horečku, tak k lékaři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]