Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhodobá nemocenská-výpočet

Od: rakave* odpovědí: 3 změna:

Jsem na nemocenské a zkoušela jsem vypočítat její výši na www.vypocet.cz Po zadání všech potřebných údajů mi kalkulačka vypocítala výši na první měsíc,kdy 3 týdny platí zaměstnavatel a další sociálka.Jenže já vím,že nemocenská bude delší.Chtěla jsem vypočíst i její výši i na další měsíc,kdy budu dostávat nemocenskou ze sociálky a ne od zaměstnavatele a to mi vypočíst nešlo.Takže bych ráda věděla,jestli denní dávka nemocenské co mi vyšla v prvním měsíci od 21 dne je do dobu dlouhodobé nemocenské stejná nebo se zvyšuje? Díky za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Stačí, když si zjistíte denní dávku - ta bude stejná po celou dobu nemoci, tzn. v měsících s 31 dny budete mít o jednu tuto částku více než v měsících s 30 dny.

poiu*
hodnocení

2x

Dobrý den, denní dávka (za kalendářní den) od OSSZ je po celou dobu stejná.

rakave*
hodnocení

Děkuji za odpovědi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]