Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příjem tekutin ročního dítěte

Od: evolution odpovědí: 3 změna:

Zdravím.Mám takový menší dotaz.Moje dcera ma 12 měsíců a neustále pije a pije.Už se mi to zda nemormální zapíjet např. polévku,jídlo čajem.Denně toho snad vypije daleko víc než já.V noci se pořád budí na pití.Už nevím co s tím.Je tohle normální?Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Moje dvouletá vnučka od mimina také stále pije, hlavně když jí děda dá jen málo vodou rozředěný jablečný mošt, to čtvrt litr jen zahučí a už volá další džus. Dcera se také ptala lékařky zda nemůže mít cukrovku když vypije víc jak litr ale prý má být ráda, že pije. Ven sebou stálenosí půl litr pití a pije venku každou chvilku, zapíjí u oběda i polívku. Ovšem když ji dáme čaj tak to raděj nebude pít nic. Já bych byla v klidu.

krkovicka*
hodnocení

0x
Ano je to normální.ta moje byla taky jako studna.vypila i 0,8l -1l Denne,vody,caje. V roce je optimální 0.5-0.7l. Není zapocitano polévky a jídlo kde se tekutiny taky vyskytují...Ať jen pije a Zvlášť v létě.Bohužel tu moji dnes do pití musím nutit.Až půjdete na roční prohlídku zeptejte se na to lékařky.

myse*
hodnocení

0x

že dcerka pije, je dobře. Jestli pije moc nebo málo, toť otázka. Nepíšete, co jí k pití dáváte -čaj sladký nebo ne?. Zkuste jí dávat čistou vodu - hlavně v noci nic jiného než vodu, přes den např. slabý ovocný čaj - neslazený. jestli bude pít i toto, má opravdu žízeň, jinak pije protože jí to chutná...

Moje dcera od malička byla jak "průtokový ohřívač", ale voda jí moc nejela *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]