Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem moc žárlivej?

Od: dawidececk® odpovědí: 4 změna:
Ahoj, dobrý večer. Rád bych se vás zeptal na váš názor. Asi před měsícem, se moje přítelkyně měla sejít se svou nejlepší kamarádkou, a měli jít navštívit nějakého kamaráda ze základky. Kamarádka ale nepřišla, a tak moje přítelkyně byla venku/u něho nebo kdesi.. (když se zeptám, odvádí řeč) a tak byli spolu sami. Po tom co jsem to zjistil, šel jsem na její facebook a četl zprávy.. :/ (ona v tu dobu taky chodila na ten můj, vzájemně jsme se omluvily, a vyříkali si to) ten kamarád byl její bývalý přítel. Prý jí plácnul po zadku když spolu byli. Pořád jí balí, psal jí, že na valentina byl s nějakou holkou, ale že ona (moje holka) je stokrát lepší. Nějaký čas uběhl, a ona se naštvala, a odebrala ho z přátel, prý nesnáší lidi, který se někomu ***** do vztahu. Jenže teď, si ho zase přidala. Nevím co si o tom mám myslet? Když jsem se zeptal proč, nic neřekla, chvíli mlčela hrála si s mobilem a pak řekla, že si ho odebrala. Proč mi nechce odpovědět? Žárlím moc? jsem paranoidní? Nechci o ní přijít :/ jsme spolu téměř rok. Nejlepší holka co jsem kdy potkal.. Chci vědět, co by jste dělali na mém místě.
Děkuji za všechny názory.
Blbý, urážlivý a hloupý odpovědi si prosím nechte pro sebe.
doplněno 05.05.12 23:03: omlouvám se za špatné umístění :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Součástí každého vztahu je i důvěra... Svému partnerovi/partnerce věřím... Věřím, že mne má rád(a) a nechce mi ubližovat - tedy mne nechce (a nebude!) ani podvádět... Nežárlím, poskytuji svobodu...

Ano, podle mého (a tvého popisu situace) jsi paranoidní, možná i žárlivec... :)... Buďto ta holka "Nejlepší holka co jsem kdy potkal" stojí o tebe a zachová se podle toho (promluv si s ní ´na rovinu´, řekni jí co a proč ti vadí) a nebo ji pošli k šípku...

Víš, kolik je na světě bab? - já taky ne, ale je jich víc, než chlapů...

:-D

hodnocení

Já jí věřím :) jen mě občas napadají takový věci.. to, že byla s tím klukem sama, mi neřekla. Tak od tý doby se bojím :P to už jsme si taky vyříkali. Asi jsem fakt moc žárlivej, ale to jsem prostě já. Jsem v tom až po uši. :/ a díky za odpověď :) celkem mě to povzbudilo :)

askmenow*
hodnocení

0x

Ahoj,

tak určitě je zásadní chyba už to, že jste si kdykoli navzájem lezli do facebooku (pokud sjem správně pochopila, že jste se jen nedivali druhému na profil, ale přihlašovali se přímo nna jeho účet). Vím, že jsi psal, že jste si to vyříkali atd., ale myslím, že je to tak vážně překročení hranic důvěry a respektu ke druhému, že signalizuje narušení vztahu u samotných základů.

No a teď k problému s tím klukem. Chování tvé slečny je trošku nestandardní, to uznávám, ale důvodů k tomu může být milion. Může to být tím, že jí štve, jak žárlíš, nebo klidně naopak i to, že se jí to líbí a tak tě trochu provokuje. Tomu sice moc nevěřím, ale chápeš, z takto stručného popisu je to těžké poznat. A samozřejmě to může být i tím, že k němu třeba trochu něco cítí a je zmatená, co vlastně chce a tak se v tom všem, ve vztahu k němu, v jeho přidávání a odebírání na fb, chová jako slon v porcelánu.

Osobně tvrdím, že na vztahu jsou jednou z nejdůležitějších věcí důvěra a komunikace. Musíš jí věřit. Pokud ti něco vrtá hlavou moc, musíš s ní komunikovat. Otěvřeně, na rovinu, v klidu, nejen o faktech, ale i o pocitech. A pak zase věřit tomu, co ti řekne. Na tvém místě bych í přesně popsala, že víš, že možná moc žárlíš, ale že tě trápí to a to a to a že nevíš, co si o tom myslet. Že zároveň nechceš omezovat ji svým žárlením a tak že by sis přál, abyste si řekli, proč ona se chová tak a tak a ty bys řekl, proč jsi na to reagoval tak, jak si reagoval, prostě byste si vše vyjasnili... a s troškou štěstí by to mohlo vyčistit vzduch a vztah upevnit.

doplněno 05.05.12 23:56:

Jinak já, i když jsem holka, v jednom svém minulém vztahu zažívala něco podobného. Ten můj se také scházel s jednou holkou za mými zády. Těžko říct, jestli je to pravda, ale tvrdil, že věděl, že by mi to vadilo (taky jsem dost žárlilaa na některé jeho nestandardně dobré vztahy s některejma sslečnama) a tak že mi to neříkal, aby nebylo doma dusno. No samozřejmě pak bylo dusno o to větší, když jsem se to dozvěděla... Prostě začarovaný kruh. Já moc žárlila a byla nerada, když s někým jiným byl, on samozřejmě chtěl a měl právo s někým jiným být, tak to dělal, ale aby si to usnadnil, neříkal mi to, já se to pak dozvěděla a nevěděla, proč mi to neřekl a o to víc mu nevěřila a o to víc jsem byla naježená, když zas někam s někým šel...

hodnocení

0x

proc si to nacpal do "cestovani"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]