Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanedbání povinné lékařské péče

Od: angel069* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den ráda bych se zeptala Babička byla cca půl roku v léčebně dlouhodobě nemocných po půl roce jsme jí museli dát do domova pro seniory na takzvanou odlehčovací pobyt na 16dní. Babička je na tom jak po psychické stránce špatně je na urovi malého dítěte není schopna ani dojít na záchod! 2.5.2012 byla tedy předána z léčebny do domova kde jí přišla na druhý den její obvodní lékařka na kontrolu. Když viděla babičinou nohu okamžitě jí nechala převést do nemocnice . Nám nemocnici řekli že jí noha hnije kdysi mněla bercové vředy ty jí asi v ldn neléčili pouze ovazovali ať to nejde vidět lékař v nemocnici řekl že buď příjde o nohu pokud ovšem její zdravotní stav povolí anestezii a pokud tento zákrok vydrží . v té noze šlo opravdu vidět až na kost! Chtěla bych se zeptat jestli se dá toto brát jako zanedbání peče ze strany LDN protože to museli za toho půl roku co tam byla sledovat a né to nechat dojít až do takového extrému! můžete mi poradit? prosím

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Podejte trestní oznámení!

Nechte pak na policajtech a státním zastupitelství a znalcích, co prokáží...

lidus*
hodnocení

0x

Já po úrazu na LDM ležela, sice tomu honosně říkali rehabilitační pobyt ovšem sestra mě učila chodit v chodítku a pak o berlích pouze půl hod. denně. Na pokoji semnou byli tři babičky a kdybych je nenutila pít tak umřeli na dehydrataci. Jistě jste za babičkou chodili, copak jste si ničeho nevšimli? Manžel první co udělal každý den při návštěvě bylo, že mě zavezl osprchovat a převlíkl mě, viděl každou jizvu a k vůli dekubitu na zadku ztropil kravál. Trestní oznámení podejte ale nemyslím si, že to něco vyřeší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]