Nejste přihlášen/a.
hojky,
nedavno jsem se seznamila s jednim klukem,vse probehlo klasicky, rande , prvni pusa...mluvil porad o tom, jak je stastny, ze se ve me nezklame, ze mi veri, ze je to vse krasne...naopak ja jsem byla ta, ktera porad tvrdila, ze vztah chce cas, ze musime pomalu, ze nevi jaka jsem, ze potrebujem oba cas, ze mam strach, ze mi ublizi, protoze je mlady, ze nevi ,co muze chtit...ale proste jsme spolu byli dal...
Jenze jednoho krasneho dne, kdy jsme se vratili po mensi spolecne dovce, kde vse bylo krasne..mi napsal, ze se musel jit vypit...ze ma bordel v hlave a ze nevi,co chce...No..sedla jsem si na zadek..protoze jsem se do nej uz zakoukala a neverila jsem vlastnim ocim, ze po tom vsem, co mi navykladal, mi bez nejake reakce na neco, napise, ze nevi, co chce..
Kdyz jsme to pote resili, tak mu vadi to, ze mu malo verim, ze tvrdim, ze je mlady, ze jsem se mu hned nevyjadrila se svymi city a to by pak mohlo byt jine..ze to vypadalo, ze je mi lhostejny...ALE TAK PRECE SE NEMUZOU JEHO CITY ODVIJET PODLE TOHO, JESTLI JSEM ZAMILOVANA JA...Nevim co ted...tak stoji o vztah se mnou nebo ne? Co to znamena tohle vssechno..jsme z nej zmatena...(((
Vyspali jste se spolu?
NE - pošli jej do háje zelenýho, protože u něj nikdy nebudeš vědět, na čem jsi...
ANO - posílá do ´háje´ on tebe, smiř se s tím a najdi si jinýho...
Vzplál jako vích. Znáte to rčení? Smotek slámy, která strašně rychle vzplane a než se stačí rozhořet, je po ní. Nezůstane snad ani kupička popela. Já osobně se takových vzplanutí děsím. Děsím se velkých vášní, velkých slov, velkých vzplanutí. Fffffí a není z nich nic.
A pak? Pak vadí všecko. Dokonce i to, že ten druhý když dýchá, tak vdechuje a vydechuje. I to, co dříve bylo pokládáno za neodolatelné, nádherné. Najednou ztrácí půvab a začíná vadit.
Většinou se to stane, když přestává fascinace sexem a začíná takový běžný, normální den. Den, kdy jsme s tím druhým 24 hodin a nedoskotačíme celí natěšní, navonění, na pár hodin. Nemohlo se stát toto? Jestli ano, tak je to zákonité.
Zatlačte slzu do oka a poděkujte osudu, že vás toto nepotkalo mnohem později, s dítětem, bez prostředků, bez práce. Cítím s vámi, ale co už?!
jenze to je to...my spolu neyli zatim 24 hodin...nemuzu riict, ze to na me pusobi , ze je to z toho, ze se nabazil...Proste otocil...nebo otocil...on mi ,,vycita" to, ze jsem mu hned nerekla o svych citech..ale jak jsem mu o nic mohla rict, kdyz hned nebyli...pry proc jsem se chovala tak, ze je mi to jedno...ze je mi lhostejny...(((((
No, vadí mu nesmysly, vymýšlí ptákoviny. Vůbec se netrapte, neřešte to. Kdyby vás miloval, tak by to pokládal za půvabné a neodolatelné.
Přestaňte se na něho koukat, narovnejte se a rozhlédněte se po světě. Není tam jen on. Neřešte to jako závislák, stále dokola. Hledejte na tom všem to, co vám to přinese dobrého. Netrapte se, nestojí to za to.
Navíc si myslím, že už nikdy s takovým člověkem nebudete mít jistotu, nebudete mít pocit klidu. Vždycky, když se někde zdrží, vám zatrne že, už je to tu zase.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.