Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo větší zkušenosti s českou poštou. Budu si nechávat poslat "balík do ruky", kde ČP garantuje dodání "do druhého pracovního dne".
Když bude balík podán na poště zítra, tj v neděli ráno, kdy pravděpodobně dorazí? V pondělí? Nebo až ve středu, když v úterý je svátek?
Omlouvám se za trochu debilní dotaz
Z těchto informací vyplývá, ža záleží na tom, kam konkrétně bude balík poslán a jaké doplňkové služby budou zaplaceny.
Když už, tak ceskaposta.cz/...
Dotaz je na Balík Na poštu, nikoli Balík Do ruky!
doplněno 05.05.12 17:37: Aha, tak se omlouvám, v nadpisu je BALÍK NA POŠTU, ale v příspěvku BALÍK DO RUKY.
Těžko říct,
teoreticky by v pondělí přijít neměl protože je neděle dnem pracovního klidu kdy pošta nedělá - nebo dělá ale jen na některých pobočkách, a spíš moc necestuje, ale pokud to pošlete v nějakém velkoměstě
je to možné že to dorazí, nám se to takhle stáválo s kamarádkou z Plzně, že mi to v Plzni poslala v sobotu nebo neděli či o svátku a v pondělí či následný doručovací den mi to přišlo
tak se nechte překvapit
P.S. Ještě k tomu, mimo to pošťačky o víkendech nechodí a balíkáři nejezdí
Tak ti taky patří do skupiny o víkendu neděláme my panáčci poštovští
To nesmíte fakt brát tak vážně to "dnes podáme zítra dodáme" i když je to garantováno že to dodají do druhého dne
když by jste to dala v pátek nebo v sobotu nikdo vám se zásilkou v sobotu v neděli či svátek nepřijde bohužel
Garantovaný čas dodání v pracovní dny a sobotu odesílatel může požádat, aby byl balík doručen nejpozději do 10./12./14. hodiny následující pracovní den po dni podání. Odesílatel může požádat, aby balík podaný v pátek byl doručován v sobotu. | ||||
Garantovaný čas dodání v neděli/státem uznaný svátek odesílatel může požádat, aby zásilka podaná v sobotu nebo v den předcházející státem uznanému svátku, byla dodána do vybraných míst následující den. |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.