Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Pokusím se vám představit muj problém , aby jste si udělali obrázek
Mám 15 let , v létě mi bude 16 . Jsem sportovec a myslím , že jsem pěkný kluk s pěkným tělem . Jdu na střední Vojenskou školu , ale to je jen vedlejší. Nikdy jsem o holku nebojoval , spíše se o mě holky praly a perou . Ale můj problém je takový , že sem se zakoukal do spolužačky. ouvejs
Je to baletka , je moc pěkná a hlavně sem se zamiloval.
Všechno to začalo , když se do mě na začátku tohoto školního roku v září do mě zakoukala , poznal sem to ale až cca po měsíci. Furt sme se na sebe dívali a usmívali , já už sem v tu dobu věděl , že se líbí i ona mě . Ale furt sem váhal a tak to pokračovalo jenom těma pohledama a spaním na Facebooku až do noci . Na konci listopadu byla jedna diskotéka , a chtěla at tam jdu s ní , ale řekla mi to až ten večer a to už bylo docela pozdě . Takže sem tam nešel .. Na druhý den už psala trošku jinak a tak sem se jí vyptával jak se tam měla atd. Poznal sem na ní a potvrdila mi to i její kamarádka , že se jí tam zalíbil kluk. Dozvěděl sem se , že už na mě nechtěla čekat , prý si myslela , že o ní nemám zájem . V tu chvíli sem ji jednou večer napsal , potom co se seznámili , že sem se do ní zbláznil takové ty řeči. Ale ona mi odpověděla tak divně , spíše že už sem to propásl. Ale já se furt snažil a ona mi dávala šanči ačkoli už bylo skoro jasné že budou spolu a taky byli. trvalo jim to nějaké 2-3 měsíce až se rozešli , protože byl na ní dost hnusný. Nesla to dost těžce a já sem udělal blbost. každý den sem jí psal a donucoval sem se , aby šla semnou ven. Tvrdila že ano , ale nakonec ne , protože se bála , že si nebude mít co říct , jelikož se i ve škole moc nebavíme :/ . Ale teď se situace dost změnila. Píšeme si , dívá me se na sebe , ale málo kdy se usmějeme. Dokonce mi tedka sama od sebe napsala , což se stalo naposledy v tom listopadu.Furt sem do ní zamilovaný i přesto všechno a nevím jak to má tedka ona.. chci ji vzít ven , ale bojím se reakce , když už to jednou nevyšlo. Taky se bojím , že to muže být jen náhoda - ty pohledy a to že napsala. Bojím se že se jí moc vnucuju s tím psaním , ale ona říkala , že nerada píše první . Tak nevím a většinou to ani nevydržím jií nenapsat . Prosím o nějaké ty rady , moc děkuju
Ahoj. Rosťo, neřeš to psaním. Je lepší si vše říci z očí do očí. Sděl jí, že bys s ní rád mluvil a požádej jí o schůzku. Pokud o Tebe stojí, svolí. Pokud ne, odmítne, nebo se bude vymlouvat...V tom případě se jí dále nevnucuj. Přece nebudeš pořád dolézat Ty první a doprošovat se!
To sem měl v plánu , ale zase mi vrtalo hlavou jestli s ní mám probrat to co bylo atd.. jinak nevím vlastně jaké téma bych měl nahodit , určitě bych na něco přišel , ale chtělo by to zase nějaké originální téma , které by popřípadě pomohlo v tom vztahu
Já být Tebou, tak bych se nevracela k tomu, co bylo. Už je to pryč a oba máte právo na to, vést svůj vlastní život. Mohla by mít pocit, že si děláš nějaké nároky atd. Snaž se najít něco, co máte společného, nejlépe koníčka. O tom se dá debatovat dlouho a vztahy to také může pomoci utužit. Nebo se drž tématu, které zajímá jí. Holky rády povídají o sobě a jsou rády, když je někdo poslouchá.
doplněno 05.05.12 20:53: Není zač, ať se daří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.