Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Advokátní poradna

Od: babocka odpovědí: 3 změna:

Potřebovala bych právní radu,ale na drahého právníka nemám. Hledala jsem na internetu,do jedné poradny je možno zaslat otázku jen jednou za měsíc a odpověď není jistá,v té druhé mi za 3 měsíce neodpověděli vůbec a na právní poradně realit odpověděli,ale vůbec ne k věci.Prosím,poraďte,zda je možno někde získat právní radu zdarma či za mírný poplatek.Děkuji .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

I na této poradně je řada rádců schopných a ochotných poskytnout fundovanou právní radu. Cenou je ovšem zveřejnění otázky. Bezplatné poradny fungují většinou v oblasti rodinného práva, ale ve složitějších případech je stejně nutná placená právní pomoc.

babocka
hodnocení

Právě že moje záležitost je dosti složitá a je třeba opravdu fundovanou právní radu. Ale děkuji za odpověď.

Dobrý den. V téměř každém regionu fungují právní poradny min.1x týdně. Jsou bezplatné, návštěva cca 15 min. Pokud Vám to není známo, kde a jak to funguje tam u vás, napište z jakého jste regionu a já se podívám, jak to funguje tam u vás a dodám vám potřebné info, kam, jak a na koho se můžete obrátit. Někde poskytují právní radu právníci písemně e- mailem, jinde jsou k dispozici osobně, někde je potřeba objednat se ale předem.

doplněno 05.05.12 21:41:

Anebo zkuste Vaši záležitost nastínit zde. Třeba radu a pomoc najdeme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]