Nejste přihlášen/a.
ahoj, potrebuji poradit, je to asi mesi co jsem se rozesla s klukem,, meli jsme se brat, zitra, rozesla jsem se nim kvuli jinemu ktery sliboval, ze budeme spolu atd.vcera mi napsal, ze se varci ke sve byvale, se kterou se rotesel kvuli me.Nevim jak z toho ven, byl skvelej a presne takivy jaky jsem chtel aby byl muj kluk, hodny, mily.bylo to ze dne na den, jeden den byl semnou a na druhy den mi napsal, ze na ni mysli a ze mu chybi.
A co jako chcete poradit?Měla jste přítele,který to s vámi myslel vážně,jistě vás miloval,a proto si vás také chtěl vzít.Vy jste ho asi moc ráda neměla,když jste si začala s jiným,a ten,si chtěl evidentně pouze s vámi užít,a pak vás odkopl jako psa.No,a teď nemáte ani jednoho,zřejmě vás pálilo dobré bydlo
Slečno, nezlobte se na mě, ale - měla jste před svatbou a dala jste na to, co vám "slíbil" jiný? To jste svého snoubence musela velice milovat... Chtěla jste, aby byl přesně takový - hodný, milý... ale po jak dlouhou dobu? "Ze dne na den". Nikdy nevěřte bezmezně někomu, kdo se na vás usmívá celých těch pár minut, co ho znáte - obrazně řečeno. Počítám, že s vaším snoubencem jste měla delší vztah než s jeho konkurentem...
Chcete se vyrovnat s tím, že jste přišla o toho nového nebo starého? Na nového se prostě vykašlete, neví co chce a nebude to s ním žádný med. Kdo ví, jestli by byl "hodný a milý" i v pravém dlouhodobém vztahu, když takhle jedná. Co se toho původního týče... nepíšete, jak jste to s ním ukončila. Třeba by vám odpustil. Ale třeba ne - a nemůžete mu to zazlívat. Budete prostě muset zatnout zuby, buď si s ním promluvit, nebo se přes to časem přenést a poučit se.
Držím vám palce
Tak aspon vidíte a cítíme, jak muselo být tomu, kterému jste dala měsíc před svatbou kopačky. Ted se cítíte hnusně, ale je to jen Vaše chyba a musíte to sama zvládnout. Jiná rada není. A vrátit se k prvnímů? Já bych Vás už nechtěl, nevěřil bych Vám. Stále bych čekal, že se Vám zase připlete jiný užasný kluk pod nohy a já zase půjdu k ledu. Dejte si ted pausu a uvědomte si, co jste udělala a pak teprve si najděte jiného kluka. Nevěřím, že by Vás první kluk vzal na milost.
Kazdy ma pravo udellat chybu...nesoudim Te, chapu Te...Ma zivot pred sebou... Mas casu dost, nikam nespechej...Nech ted veci chvili byt a dej si mesic, dva na zamysleni...Ten prvni Te mozna veme zpet, ale bude tezke si ziskat jeho duveru...5.5. krasne datum, ano, ale na to ted zapomen...Nech tomu cas...Ten co se vratil k te svoji by taky zaslouzil par facek, ale je to zivot a my se musime poprat a nedat se...a pokud se ten druhy bude chtit vratit, jelikoz to vypada, ze se ta jeho co ji predtim opustil kvuli tobe jen musela dokazat (jak to mnohe holky delaji) ze ho zase ma zpet, opovaz se ho vzit zpatky! Drz se a kdyby neco napis
dekuji, za odpoved.Ten prvni, uz ma slecnu, bylo totak cely nas vztah, porad se kolem nej nejake tocily, vzdycky rikal, ze nic nedela, ze jsou to kamaradky, bylo toho hodne co se mezi nama stalo, myslim ze tu svatbu chtel, protoze mi zacinala dochazet trpelivost a on to vycitil.Ten druhy mi ted napsal, ze to chce definitivne ukoncit.Verila jsem mu vsechno, jsem uplne blba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.