Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotní prověrka u Policie ČR

Od: petrpan* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den chtěl jsem se zeptat někoho zkušeného jak je to se zdravotní prověrkou u Policie ČR? již jsem absolvoval psychologické a fyzycké testy (ůspěšně) a čekají me jeste zdravotní prověrky bohužel mám nález astmatu a nevím jak moc na to přihlíží prolémi nemam a trpím jeste alergii která je vetsinou jen kveten červen kdyby někdo vedel cokoliv víc a mohl poradit budu moc vdecný :) nedavno me prisla pozvanka po roce práve na toto vyšetření :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Já se domnívám, že astma a alergie nebrání v tom, abyste zdravotní prohlídkou prošel úspěšně (tak, jako mnozí před Vámi). Zde jde jen o to, aby zdravotní stav byl dobrý a vyloženě nebránil výkonu povolání. Soudím tak dle lidí, které znám a toto povolání vykonávají bez problémů, i když mají třeba nějaké menší omezení. O tom, že by se zdravotní prověrky tak hodně zpřísnily, opravdu nevím. Zkuste nám pak napsat, zda jste prošel, prosím.:)

petrpan*
hodnocení

Dobrá 16,5 mám termín prohlídky určitě dám vědět :)

lidus*
hodnocení

0x

Manžel vám vzkazuje, že dnes to jestli máte lupenku (cokoli jiné) a brýle je pokud není stop stav úplně jedno. Pokud je odborník např. grafolog bez nohy tak i to není důvod nepřijetí.

petrpan*
hodnocení

Tak to jste me moc potesily stop stav neni naopak me uhání at tam jdu co nejdříve :)

sara111*
hodnocení

0x

Znam lidi co tam pracujou a muzes byt v klidu. Vetsina jich ma astna ci alergii. Z me zivotni zkusenosti, vim vic nez sem muzu napsat. Ja bych utikala co nohy staci...

lidus*

dara11 Proč byste utíkala, manžel byl u PČR 30 let, začínal po policejní škole v Praze na ochraně vlády, za rok byl v Brně na PMJ (pohotovostní motorizovaná jednotka), pak zvládl při práci vystudovat 2 VŠ a 20 let byl na hospodářské kriminálce-v pohodě a výsluha co má je víc než slušná. Synovec je u PČR 5 rok, udělal si školu a je policejní technik na závažné kriminalitě a je spokojený. Znám spoustu kluků co by se na PČR rádi dostali a jen proto, že je stop stav nemohou.

mrnousek*
hodnocení

0x

V téhle době má astma nebo alergii pomalu každý druhý. To by potom těch policajtů moc nebylo, kdyby takhle "nemocné" lidi nebrali, ne? ;)

petrpan*
hodnocení

Jsem moc rád za vaše názory :) a jelikož jsem byl prý vybrán z omezené skupiny v pondělí si vše oběhám a zajedu si do Prahy :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]