Nejste přihlášen/a.
Dobrý den . Chtěl bych jménem kámošky poprosit o pomoc . Byla donucena si vzít půjčku a teď jsem ji tak nějak přesvědčil že to co platí je šílený ať s tím začne něco dělat . Půjčka byla na 165 000 kč a niní tam prý stále má nějakých 152 000 kč . Nechal jsem udělal ještě návrh u DataLife a chceme se stavit v Equa bank a Air bank která se mi zdá dle jejich kalkulačky opravdu výhodná . Můžete mi prosím poradit kam bych se měl ještě skusit obrátit nebo na co zaměřit? Děkuji předem všem za jakoukoliv radu .
Jak "byla kámoška donucena si vzít půjčku" (abych věděla, nač si mám dát pozor)? Pokud vím, berou si půjčku pouze lidé, kteří si půjčit chtějí.
Momentální podmínky bank neznám, ale chtěla bych varovat před nebankovními poskytovateli úvěrů, kteří nabízejí "oddlužení". Ti slíbí, že za klienta vše vyřídí s bankou. Pošlou však bance dopis, na který jim banka ani nemusí odpovědět, a začnou odesílat nižší splátky. Dlužník tak má nejen vyšší dluh (musí platit i "oddlužující" společnosti), ale za pár měsíců i exekuci na krku.
Takže pokud refinancovat, pak pouze s pomocí banky.
Bylo to tak že si vzala půjčku kvůli příteloj kterému se moc nedařilo v podnikání . Pak to ale přestal platit a utek a zůstala ji na krku . Teď tam má urok 19,9 % a RPSN je 23,6 % . V Equa bank je přímo kalkulačka na RePůjčku ale našel jsem od Air bank půjčku kde RPSN by bylo 9,28 což je nádhera . Ale bohužel také nevím zda je možné vzít půjčku ( jestli ji získá ) s tím že by se zaplatila ta druhá půjčka . Jestli v jejím případě nehledat jen RePůjčku kde ona peníze neuvidí jen se přelejou z banky do banky . Co se týká nebankovních tak o tom ani mluva . Určitě jen klasické banky . Ještě jedna příloha .
V ČR existuje více než 50 bank, výběr je obrovský. Je také otázkou, zda jí další úvěr schválí. V tomto případě není co radit, protože podepsala Smlouvu o úvěru, kde se zavázala, že splatí uvedenou částku, která může být ledajaká. V případě, že se jí uvedená částka nelíbí, může si sjednat půjčku někde jinde, ale všude je to velice podobné, protože čím menší splátka, tím je delší doba splatnosti a tím je také vyšší celkové navýšení. Je to přímá úměra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.