Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám na penisu vystouplé žíly, jedna je dost silná a začíná nahoře a postupně se kroutí směrem do prava a dolu. Setkal se někdo s tím? Co na to? Je to nějaká překáka pro sex?
No někteří mají při sexu spíše vystouplé žíly na čele či jinde,ale zrovna na penisu, jako na potvoru ,žádnou. Co by za to dali,kdyby je měly vystouplé i na tom svém "nádobíčku". No to jsem trochu "zastřílel" no našich chlapských řad. Beru z5. Já vím...já vím...erekce je vážné téma.
Joo s tou žílou si nelam hlavu chlapče.
Neboj, je to zcela běžné, žádný problém. A jestli se kroutí doleva či doprava vůbec není důležité, je tam kvůli průtoku krve, takže je docela dost důležitá.
Viditelná nemocná žíla se jmenuje křečová, ale ta se vyskytuje na jiné části těla, na jiné "nožičce"!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.