Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už asi 3 dny kašlu a bolí mě v krku, dnes se to zhoršilo o to, že mám ucpaný nos a jsem unavený..
Za 2 týdny letím na dovolenou, poradíte někdo, jak nemoc do té doby zahnat, vyléčit?
Dávám si Aspirin(tableta do vody na rozpuštění) a Paralen GRIP.
Děkuju moc..
Pokud je to chřipka, můžete pouze léčit příznaky a počkat, až se s ní tělo vypořádá. Nepodceňujte to, teď chřipky řádí díky prudkým změnám teploty. Pokud možno odpočívejte a dopřávejte schvácenému tělu dostatek tekutin.
Na odkašlávání je super klasický jitrocelový sirup, na bolest v krku se mi osvědčil sprej Tantum Verde. Paralen Grip je dobrý...
Rady výše jsou dobré, určitě sprej nebo pastilky na krk, kapky nebo sirup na kašel (osvědčený mám Hedelix), ale hlavně
¨vy berete léky na horečku a bolest, které se užívají až při horečce vyšší než 38, takže s tím to moc nepřehánějte. A navíc - NEMŮŽETE BRÁT OBOJÍ NAJEDNOU! Aspirin a Paralen mají stejné účinky, takže vy si berete dvojnásobek léků - je to MOC!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.