Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení kůže po opalování - co pomůže?

Od: mikiki201225 odpovědí: 6 změna:

Ahoj, nějak jsem to přehnal na slunci, mám strašně zarudlou kůži. Pálí to. Nějaký ´rady co na to pomaha? děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Panthenol sprej (v lékárně), nebo krém, případně sprej Aloe Vera. Taky v lékárně:) Podomácku studený jogurt nebo tvaroh, přiložit a nechat.

Hlavně hodně pijte!

hahanaj*
hodnocení

0x

Panthenol po opalování a nebo první pomoc natři se bílým jogurtem -vytáhne horkost

hodnocení

0x

Ahoj. Chce to chladit. Pokud není nic jiného po ruce, tak přikládat studené obklady. Někdo se natírá i studeným mlékem, ale to nemám vyzkoušené. Vždy pomohlo se zabalit do studeného.

hodnocení

0x

Jestli máte doma okurku, nastrouhat na plátky na dát na postižené místa. Krásně to chladí. Jogurt, také se dává na chlazení. Hodně pití, pozor ať nedostanete zimnici.

ladaadal*
hodnocení

0x

Viky, mě to povídej. Spálil jsem si záda v neděli a večer jsem se v tom horku klepal jak v lednu na Sibiři.

Panthenol, mlíko, jogurt, chlazení, voda na pití a pak jen sloupat puchejře. Běžná jarní záležitost*smich*

A ještě jsem k tomu přidával fastum gel na ďobance od těch zasr...jch mrňavejch mušek, co ďobnou do krve a hned to zarudne a začne svědit*zed*

mmichala
hodnocení

0x

Jednoznačně SWISS Panthenol. Má vysoký obsah panthenolu, další vitamíny navíc a obsahuje taky aloe vera, a když si koupíš gel, tak ten má navíc ještě měsíček lékařský. Já jsem s ním nad míru spokojená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]