Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení kůže po opalování - co pomůže?

Od: mikiki201225

Ahoj, nějak jsem to přehnal na slunci, mám strašně zarudlou kůži. Pálí to. Nějaký ´rady co na to pomaha? děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Panthenol sprej (v lékárně), nebo krém, případně sprej Aloe Vera. Taky v lékárně:) Podomácku studený jogurt nebo tvaroh, přiložit a nechat.

Hlavně hodně pijte!

hahanaj*
hodnocení

0x

Panthenol po opalování a nebo první pomoc natři se bílým jogurtem -vytáhne horkost

hodnocení

0x

Ahoj. Chce to chladit. Pokud není nic jiného po ruce, tak přikládat studené obklady. Někdo se natírá i studeným mlékem, ale to nemám vyzkoušené. Vždy pomohlo se zabalit do studeného.

viky*
hodnocení

0x

Jestli máte doma okurku, nastrouhat na plátky na dát na postižené místa. Krásně to chladí. Jogurt, také se dává na chlazení. Hodně pití, pozor ať nedostanete zimnici.

ladaadal*
hodnocení

0x

Viky, mě to povídej. Spálil jsem si záda v neděli a večer jsem se v tom horku klepal jak v lednu na Sibiři.

Panthenol, mlíko, jogurt, chlazení, voda na pití a pak jen sloupat puchejře. Běžná jarní záležitost*smich*

A ještě jsem k tomu přidával fastum gel na ďobance od těch zasr...jch mrňavejch mušek, co ďobnou do krve a hned to zarudne a začne svědit*zed*

mmichala
hodnocení

0x

Jednoznačně SWISS Panthenol. Má vysoký obsah panthenolu, další vitamíny navíc a obsahuje taky aloe vera, a když si koupíš gel, tak ten má navíc ještě měsíček lékařský. Já jsem s ním nad míru spokojená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]