Nejste přihlášen/a.
ahoj mam problem libi se mi jedna holka bydli kousek ode me vubec se spolu nebavime a ona nevi ze exustuji nevite jak se ji mam zalibyt a nebo neco podobnehoo diky za odppoved
Ahoj, Jirko. Na toto téma zde již padlo mnoho rad. Zadejte si do zdejšího vyhledávání a pročtěte si v diskuzích. Inspiraci tam možná najdete. Jinak pokud se s dívkou neznáte, nekomunikujete s ní, pouze jí vídáte, či potkáváte, nebylo by od věci nejdříve si zjistit, zda jí nezná některý z kamarádů. Mohl by Vás s ní seznámit. Pak byste se snáze mohl pokusit jí oslovit sám a zaujmout. K oslovení cizího děvčete to chce především odvahu. Pokud jí máte, tak se jí nabídněte třeba jako doprovod někam a klidně jí povězte, že Vás zaujala a chtěl byste jí poznat blíž. Jestli by s Vámi někdy někam nezašla atd...
Ahoj.Co kdybys napsal takový malý dopísek,ve kterém bys sdělil své sympatie vůči ní,a napsal do něj pochopitelně i číslo tvého mobilu nebo mailovou adresu,a hodil ho do její schránky,když bydlí kousek od tebe.Ona tě neukousne,a pak,papír snese vše,není stydlín jako my lidé![]()
Např.,Ahojky,krásná neznámá,již dlouho se mně líbíš,a chtěl bych tě blíže poznat,bydlíme sice kousek od sebe,ale ty sis mne ještě nikdy nevšimla,což mne velmi trápí a mrzí,proto jsem učinil tento krok,jelikož,kdo nic nedělá,nic nezkazí.Pokud bys měla zájem,napiš mi prosím,a blá,blá,blá.K tomu dodej tvůj věk,kam chodíš do školy,jaké máš záliby,atpod.To by šlo,ne?![]()
Jo,a samozřejmě jméno i příjmení,abys jí nepřipadal jako nějaký úchyl:D
Jestli znáš její jméno, zkus jí najít třeba na Facebooku, na Google nebo se zeptej někoho, kdo jí zná. Můžeš tak o ní něco zjistit a pak už budeš vědět, jak ji oslovit. Například když zjistíš, že ráda hraje tenis, tak se jí zeptáš, jestli viděla včerejší zápas, apod. A jestli se stydíš a využiješ tu možnost s Facebookem, můžeš jí tam napsat zprávu o tom, kdo jsi. Já se přes FB spřátelila s jedním klukem, dodnes se vídáme. Styděla jsem se, tak jsem ho oslovila na Facebooku a potom jsme se spolu normálně bavili..
Hodně štěstí, snad ti to vyjde ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.