Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace vyhřezlé ploténky

Od: bozena* odpovědí: 2 změna:

Chtěla bych se zeptat, jestli někdo byl na operaci vyhřezlé ploténky. Božena

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Samozřejmně každý případ je jiný. Já to měl 50:50 a v podstatě jsem si mohl vybrat. Rozhodl jsem se, že pokud udržím moč a stolici, tak pod kudlu nepůjdu. Za rok se to zlepšilo tak, že už mě to bolí jen v noci. Kolega na tom byl podobně, ale vybral si tu operaci. Dnes je v důchodě a chodí jen o berlích. Nechci vás nějak ovlivňovat. Musíte vědět sama jak moc zlé je s tím žít. Jen jsem napsal co o tom vím.

vosikac*
hodnocení

0x

Podstoupil jsem operaci v lednu 2005 po 4 měsících prášků,čípků,injekcí.Poté hospitalizace,kapačky,"kaudál" nebo jak se tomu říká a nakonec objednání na operaci. Trochu jsem z toho měl strach v 32 letech, ale s odstupem času jsem rád, že jsem se rozhodl pro operaci.Pokračuji v práci strojního zámečníka bez omezení, jen jsme se naučil pár pohybů při zvedání těžších věcí (20-50kg) dělat trochu jinak než předtím.

Dle mě je spoustu věcí,které by se měli zvážit před rozhodnutím ... věk pacienta,jak moc je bolest nesnesitelná (mě osobně začlo střílení bolesti do stehna a o vánocích 2004 to bylo až do chodidla a poslední měsíc jsem chodil obden na pohotovost na injekcee proti bolestem),jak moc vás to případně může omezit v práci a životě ... ale je toho jistě víc ...

Jak píše kolega,jistě je každý případ tohoto druhu zdravotních potíží individuální a není na škodu si ta vše pro a proti probrat s ošetřujícím lékařem ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vyhřezlá ploténka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]