Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce z domu na počítači

Od: andrejka* odpovědí: 3 změna:

Potřebovala bych poradit, jsem nezaměstnaná, v tomto malém městečku je sehnat práci skoro zázrak, jako vážně, kdo
na malém městě žije ten ví a jinam to je daleko a kdyby dojížděla tak stravím půl dne jen na cestě a celou výplatu dám
na benzín, takže bych potřebovala práci tady kde žiji, ale to je problém, tak jsem doma a už mě to nebaví. Manžel je ajťák
a pracuje z domu a jednou za týden jede do města, tak bych chtěla taky se živit počitačem (nemyslím tím žádné videochat
apod to vážně nechci) ale třeba dělat webmasterku nebo webdesignerku, u toho se mi hlavně líbí že je to kreativní činnost,
ale nebráním se ničemu jinému, co se dá nějak naučit a pak zúročit třeba kodování nebo já fakt nevím. Takže bych chtěla
poprosit o radu :) hlavně třeba co vy potřebujete nebo jste někdy potřebovali v IT oblasti nebo vaše firma nebo nějaké
rady, co je žádané a přitom i pro obyčejné ženské naučitelné, ne pro klasické ajťáky :) Když jsem se na to ptala muže,
tak mi řekl, že neví co a že by mě to nejspíše stejně nebavilo. Tak prosím poradte vy :)) Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

"pro obyčejné ženské naučitelné, ne pro klasické ajťáky" - všechno je naučitelné i pro "obyčejné ženské" - však blbé nejsou...

Profese "ajťáka" sebou ale nese určité požadavky na vzdělání (znalosti a dovednosti) a pokud je ta "ženská" má, je "ajťákem" - či "ajťačkou", jak je libo... Pokud je ale nemá, těžko může dělat odbornou práci - a neodborná práce prostě žádána moc není, určitě pak není nijak horentně honorována...

eulalie*
hodnocení

0x

No jo no, i při práci webmastera nebo tvůrce webových stránek musíte počítačům a hlavně programování rozumět. Víte vůbec, jak se taková stránka webu tvoří? Dá se to naučit, určitě ano. Jenže podnikat v tomto oboru, když webové stránky si lidé mohou založit kdekoliv zdarma, když jim je za pár šupů mohou vytvořit puberťáci, nevím, nevím. Ale nechci vám brát iluze. zkuste to, naučte se to a podnikejte. Berte to tak, že když to nezkusíte, nebudete to vědět, jak dopadnete. A co je žádané? Něco jiného bude potřebovat firma, něco jiného soukromá osoba.

frame*
hodnocení

0x

Ohledně práce na PC: Zrovna hledám lidi na rýsování v Cadu. To by pro Vás ale asi nebylo, protože potřebuji skutečné stavební projektanty, kteří jsou schopni svými schopnostmi a dovednostmi konstruovat a mají vzdělání stavebního směru.

Možná bych pro Vás měl i další možnost spolupráce - u které na vzdělání ani lokalitě nezáleží. Více info případně na schůzce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]