Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrušování při projevu - co mi hrozí?

Od: krakatoa odpovědí: 9 změna:

Místní papaláš, na kterého je podáno trestní oznámení chce zase před svými ovčany mudrovat na náměstí /1.5./ jak to město hezky vede /ve skutečnosti rozkrádá/. Co mi hrozí v případě pískání na píšťalku, vyrušování projevu, popř. házení vajec?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

3x

Zdravím, pískat můžete, házet vejce nebo něco jiného to už je napadení. Bude tam mít své příznivce, když budete pískat tak vám můžou dát přes hubu. Proto tam nechoďte sám.

cobrak*

Přesně tak, můžete pískat, křičet, vyrušovat řechtačkou atd., ale pozor, na napadení a to na fyzické, ale i verbální.

krakatoa
hodnocení

No jo, ale pokud on má ohlášenou akci, tak mám já právo jí rušit? Tady ho nemá rád nikdo, takže krom policajtů se nebojím. Leda by mněl bráchu *modla*

krakatoa
hodnocení

MĚL ..bože já už píšu jako ti, kteří mi občas pijí krev.

cobrak*

Jestli má někdo nahlášenou akci, nemůžete ji Vy narušit, ač byste chtěl.

repkin*
hodnocení

1x

Při rušení akce se dopouštíte přestupku proti občanskému soužití a proti právu shromažďovacímu. Sankce dlepříslušného zákona.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Policie tě možná napomene, ale já bych se víc bál "ochranky", kterou může mít v publiku.

figurek*
hodnocení

0x

chacha. *smich*

Ony ty předčasné volby stejně budou a za nějaký ten půlrok budete pískat na ty, co vám dnes slibují horydoly.

hodnocení

0x

Když budete během jeho projevu křičet že rozkradl peníze na stadion nebo čističku odpadních vod nebo nádraží tak vás může zažalovat ale když se hodně nahlas budete ptát ,,kde jsou peníze z předraženýho nádraží apod. tak nic nezmůže.

Leda na vás pošle svoje gorili aby vás nenápadně ,,izolovali".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]