Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chřipka a náhlá bolest břicha

Od: adam24 odpovědí: 3 změna:

Zdravím, už od pátku mám chřipku (vysoké teploty, bolesti hlavy, zad, nechutenství, slabost) a najednou zničeho nic dnes ráno kolem 4:00 mě probudila bolest žaludku. Jako kdyby mi nekdo dal pěstí do žaludku. Té bolesti se nemůžu nijek zbavit ani kdž se skrčím, narovnám, sednu prostě nijak. Muže to být z toho, že jsem toho poj nejedl? Prosím, jestli stim máte nejaké zkušenosti, napište mi! Je to dosti nepříjemne.

Předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Pokud jste delší dobu nejdel, žaludek se může bouřit. Zkuste na uklidnění mátový či heřmánkový čaj, nebo hodně teplé mléko. A samozřejmě do sebe musíte nacpat aspoň rohlík nebo piškoty...

lidka*
hodnocení

1x

Může to být i střevní viróza. Na jaře to bývá časté. Ale pokud bolest neustoupí, bude to chtít k doktorovi. Jak píše martinaa, zklidňující čas vám určitě neuškodí a suchý rohlík snad také ne. Zde si porovnejte příznaky a najdete i možnou léčbu:

strevni-chripka.cz/...*kafe*

doplněno 29.04.12 14:04:

Ještě bych přidala: ulekare.cz/... Já bych s tím mlékem byla opatrná - spíš bych vsadila na čaje. Ale když bolest přetrvává a je dosti krutá - chtělo by to doktora, abyste něco nezanedbal. *tuc*

martinaa*

Mě právě většinou na bolest žaludku zabralo velmi teplé mléko, už odmalička:) A když ne mléko, na silnější bolesti právě mátový čaj, ten uklidňuje celé zažívání...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]