Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jeslti třeba nemáte někdo zkušenost... strašně a to už od mala se mi poti ruce i nohy i podpaží to jsem spravila DRICLORem jenže nohy a ruce nechtějí přestat dokonce mi i otekaji...ja nejsem nějaká nemocná nebo tak, ale je to strašný! každý rok vystřídam několikatery baleríny jelikož se mi tak strašně zničí... co s tím? botox nepřipadá v uvahu...tolik peněz nemám co třeba IONTFOREZA nebo něco? (když ám zpocene nohy v lete třeba v balerinach... ani nenosim sandály!
mam rude nohy a vlhke je to strašný
jsem zoufalá... poradíte někdo? )
Dobrý večer, Lindo. Zkuste na nohy Pedik zásyp od Alpy. Dá se koupit za pár kaček a třeba Vám pomůže.
doplněno 28.04.12 12:47: Není zač, rádo se stalo...Hezký den.
Dobrý den, mám stejný problém s pocením nohou. Jelikož jsem chlap, a vím jaké to je. Jestli Vám mohu doporučit, tak buďto pudr, a nebo koupit savé antibakteriální ponožky. Velmi fungujicí věc, nejen že dobře sají, ale i nohy jsou bez zápachu. Zkuste to, a uvidíte. Já jsem je kupoval z 200kč v Tescu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.