Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přibrat?

Od: misuleee odpovědí: 11 změna:

Ahoj,

je mi kolem 20 let a mám problém, že potřebuju nějak nabrat kila. Připadám si hubená a nevim, po jakym jídle se rychle přibýrá. Ve škole mám sváču obvykle pár rohlíků, příjdu domu a jim a jim. Někdy se i přecpávám, ale nejde to nijak znát, prostě nutně potřebuju poradit, po čem bych mohla co nejrychleji zloutsnout, jestou sou i nějaký přípravky nebo já už nevim co, nechci bejt hubená :) Dík

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

Můžete jíst co chcete a kdy chcete a to je dar, který vám dal osobně sám pánbu. Tak si ho užijte, protože časem pomine.

Kila přicházejí jako plíživá kontrarevoluce. Nejdříve přibude jedno, pak dvě, pak tři, pak deset, případně dvacet a už nikdy se jich nezbavíte.

hkhgkj
15.01.13 16:05
hodnocení

0x

Kfc! :dd

misuleee
hodnocení

To bohužel nejde, bydlim v takový pr..., kde KFC je neblíž 100 km odsud :)

raadek*
Mléčné čokolády, Coca Cola. Prostě cukr a tuk. Rozhodit si stravovací návyky aby se tělo začalo zásobovat tukem. Co by za tvůj problém obézní holky daly.

hodnocení

0x

Nezapomeňte při tom tloustnutí cvičit, aby se Vám tuk neukládal tam, kde nechcete.

hodnocení

0x

Tiše Vám závidím...:D Nicméně rohlíky na svačinu mi nepřipadají zrovna výživné, když potřebujete přibrat. Zvláště pokud to jsou klasické rohlíky. Chtělo by to takovou nějakou svačinu pro dřevorubce *smich* - celozrnnou bagetu, namazanou smetanovým sýrem, do toho šunku, dále nějakou zeleninu (salát, rajče).K tomu ještě na další přestávku smetanový jogurt, celozrnné sušenky, banány. Občas si vzít řízek do chleba, plnotučné mléko v krabičce na pití. Prostě zdravé jídlo, ale kaloricky vydatné.

syfrig*
hodnocení

0x

nekde jsem cetl,ze ta herecka jak natacela ten film-dennik Bri...-jak hubla a tloustla ...kdyz tloustla jedla koblihy-pry*hej*

janicka78
hodnocení

0x

Nejsi ty hloupá?!*bzum* Mišulko já jsem hubená od přírody, přežírat se můžu od rána do večera a nepřiberu ani kilo. Prostě mám super trávení a všechny tuky se spálí, tělo si vezme jen potřebné živiny. Važ si toho a vubec neříkej "nechci být hubená"! Je tolik holek, co by tě mohlo závidět! Mně třeba závidí;) Neboj se, jestli je ti 20 tak ono to přibírání máš za pár, jen se neboj;) Pak si budeš říkat, jak jen jsi byla hloupá:)

emm*
hodnocení

0x

Souhlasím s příspěvkem nade mnou, ono to chce čas, já byla taky ve 20 hubená, samý kosti a toužila jsem po ženské postavě a ať jsem jedla jakkoli, nic se na tom nezměnilo. Tak jsem si aspoň užívala, že se můžu cpát čím chci, narozdíl od jiných holek, které hlídají každý drobek, mě bylo úplně jedno co, v jakém množství a v jakou hodinu sním. Teď už je mi i 6 let víc a tělo přece jen vyzrálo, narostly mi prsa, trochu i zadek a už nejsem zdaleka tak hubená jako dřív. A kdybych nemilovala sport - takže ho provozuji pravidelně - tak bych si už asi dnes nemohla dovolit jísta takové porce, co jím, asi bych se musela docela hlídat...Takže to chce asi čas "dozrát v ženu" :)

hodnocení

0x

Je to hovadina. Kromě toho, že možná přiberete, tak si přivodíte zdravotní problémy ze špatných stravovacích návyků. Doporučuji vyčkat, protože pokud neprovozujete nějakou sportovní činnost, časem kila přijdou sama a těch už se nezbavíte. Možná budete ještě v dobrém na současný stav vzpomínat.

zeljko*
hodnocení

0x

S těma cola bych to moc nepřeháněl,zkus jíst hodně masa,ale tu záleží jestli ti to leze nevím,do břicha,ruk,noh já sme třeba tlustý přotože žeru hodně maso, a místo aby mi to šlo do svalů tak to de do břicha,ale hrozné to není,jes hodně masa,kuře,kuřecí,řízky(přírodní je to jedno) chod do restaurac(ovšem pokud na to nemáš tak zůstan u toho normálního masa),můžes jíst i dost hranolky ale moc to s něma nepřeháněj jka malí sem z toho blil,a bylo mi špatně asi zýden dva,inak pokud nepomáha,prmin nic víc mě nenapadá :/ :) doufám že sem ti něak pomoh :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]