Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černé zuby po rovnátkách?

Od: lele odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám rovnátka na pevno a bojím se, že až mi je sundají, že mi po nich zůstanou na zubech nějaké těčky, je to možné? Zuby si teda snažím čistit po každém jídle, ale i tak, děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Nic takového jsem po rovnátkách neměla, to je nějaká hloupá pověra:) Je ale pravda, že když se o zuby s rovnátky nebudeš starat, tak mohou mít zuby okolo zámečků jiný odstín, než tam, kde zámečky byly... proto čistit, čistit a čistit, zvlášť speciálním mezizubním kartáčkem!:)

hodnocení

0x

Dobrý den. Nebojte se, až Vám rovnátka sundají, budete mít krásné zuby. Pěkně se o zuby starejte a uvidíte, že nebudete zklamaná ničím.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]