Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Jsem těhotná v 6 týdnu 8.6 máme ject na dovolenou autubusem mame to již zaplacené ale je mi strašně špatně z autubusu (pokud si nevemu kinedril)ale vím že v těhotenství se kinedril používat nemá.Nevíte někdo jestli není nejaký prostředek proti zvracení a tak aby mi při jízde bylo dobře nebo aspon aby se to dalo vydržet budu cca ve 12 týdnu těhotenství .Předem děkuji za odpověd.
Možná to nebudete slyšet ráda, ale asi bych tu dovolenou zrušila. Bude Vám cestou špatně, bude to obtěžovat Vás i ostatní spolucestující, navíc autobus se klepe, řeže zatáčky a kdoví, co se může stát. Jestli chcete mít pěkné zdravé miminko, dovolenou bych oželela. Stejně, jako se oželí třeba cigarety a alkohol.
Pokud se chcete někam na dovču vypravit, vyberte si nějaký penzion nedaleko Vašeho bydliště, je tu plno krásných míst, kde jste třeba ani nebyla. Bude to blízko, kdyby něco a vlakem či autem to snadno zvládnete.
Za celý ten další Váš život s pěkným zdravým potomkem to přece stojí, nemám pravdu? Jaga.
A ještě si za život užijete plno dovolených, i s Vaším klukem nebo holčičkou!
Moje dite se uhnizdilo v Parizi a asi v 21. tydnu tehotenstvi jsem byla autem v Rime. Stat se muze cokoliv, i kdyz clovek sedi u televize. Ale i tak bych nejake cestovani nechala radeji na druhy trimestr, ktery je nejmene rizikovy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.