Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skřípnutý nerv na míše - jak léčit?

Od: kapka* odpovědí: 5 změna:

DOBRÝ DEN NEVIM KAM SE OBRATIT ALE SNAD MI PORADITE V 17.LETECH SEM MĚLA URAZ BOHUŽEL NECHODÍM MAM SKŘIPLÝ NERV NA MIŠE JAK TO MOHU LEČIT ABYCH ZAS TROCHU CHODILA NEPROVADI SE NĚKDE OPERACE? DĚKUJU

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Milá kapko, radit od stolu nelze, váš lékař má snímky z CT, Mmagnetické rezonance, výsledky EEG, emg a nevím co ještě, ví jistě o všech možnostech a pouze on vám může doporučit vhodnou léčku, operaci, rehabilitaci. Já vás mohu odkázat třeba na léčitele kde zaplatíte spoustu peněz a nestane se vůbec nic. Navštivte vašeho lékaře a ptejte se na možnosti, i když nechodíte stále se snažte z nohama cvičit, masírovat je, pokud s nima nehýbete vůbec tak na posteli dejte pod chodidlo cvičební gumu a rukama nohy zvedejte, snažte se zapojit svaly-ale i toto cvičení by vám měl doporučit nebo zakázat lékař jinak si můžete ublížit. Přesto, že se vám to nebude moc líbit cvičte ruce ať mají dost síly na vozík. Držím palce aby se stav zlepšil, nepíšete jak dlouho to trvá a co už jste podstoupila ale lékařská věda jde vpřed a i já čekám, že jednou budeme umět léčit všechno a vyměnit poškozenou míchu za novou na konec ono na tom vozíku není zas až tak zle a dá se i na něm dělat spoustu věcí. Kecy že? No jo ale já chtěla být optimista. Držte se! L

kapka*
26.04.12 10:42
hodnocení

je mi 31

lidus*

Kapko , mohla bych se ptát co vše už se za těch 14 let vyzkoušelo, zda necítíte jen obě nohy nebo tělo od pasu dolu, nebo zda nohy cítíte ale z nějakého důvodu nechodíte, zda dokážete na nohách stát a udělat třebas jen jediný krůček...Blá blá blá stejně bych vám nepomohla a byla by to pouze moje zvědavost ale odpovězte si na tyto otázky sama a opravdu jen váš lékař vám poradí, nikdo jiný váš zdravotní stav nezná. Až nyní vás napadlo, že by nebylo špatné chodit?, jistě že ne, já si myslím, že je za tím tak trochu i něco jiného, že by láska, dítě...

Fakt vám držím palce ani nevíte jak! L.

kapka*
hodnocení

v 17.letech sem byla v rehabilitačnm ustavu chuchelna kde sem se naučila chodit. Pak mi bylo 18 a přešla jsem k mudr. Židkovi a tenn mi předepsal také léky to se pomichálo styma mojima a přestala sem chodit uplně žalobu smé na něho psali nepomohlo nic letos sem byla zas v chuelné ale byla sem ttam jen kratce náši volali na socialku kvuli peněz a p.Mikulec jim řekl at mě berou okamžite domu mamé moc protivneho tatu řekl že už mě tam nikdý nepustiá ani mama chodim s doprovodem jeen na wc a někdý ven nohama a rukama normalně hybu ale neporadim chodit mam postižený mamlý pravý mozeček a tam je rovnováha na chozeni děkuju

limetka*
hodnocení

0x

Kapko, zkuste se na to podívat, třeba by to byla léčba pro vás ambulatorium.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma skřípnutý nerv

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]